اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

استاندار کرمان عنوان کرد

توسعه پایدار راه برون‎رفت از فقر اقتصادی جنوب کرمان

استاندار کرمان گفت: باید برای هر کاری طرح و برنامه داشته باشیم، بنابراین اگر قصد بیرون کردن فقر اقتصادی از جنوب کرمان را داریم باید در راستای توسعه همه جانبه و پایدار حرکت کنیم.

توسعه پایدار راه برون‎رفت از فقر اقتصادی جنوب کرمان

به گزارش خبرگزاری فارس از جیرفت، علیرضا رزم‎حسینی‎ شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان‎های جیرفت، عنبرآباد و فاریاب تنها راه استمرار انقلاب اسلامی را کارآمدی نظام دانست و اظهار داشت: با وجود کارآمدی مسئولانی با کارنامه درخشان اطمینان داشته باشید که مردم همواره حامی نظام هستند.

وی با اشاره به سال «حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی» افزود: با مشارکت همه مردم در اوج ناامیدی حماسه بزرگ سیاسی رخ داد و سرانجام دولتی ولایتمدار به معنای واقعی با ریاست جمهوری فردی روحانی، مجتهد و قانونگرا مصدر امور این کشور را به دست گرفت.

رزم‎حسینی‎ وحدت میان قوا را عالی توصیف و تصریح کرد: آرامشی که در اقتصاد امروز ایران وجود دارد، نشانه این تدبیر و امید بوده، نرخ تورم نیز در حال کاهش و امید به آینده بهتر رو به افزایش است.

وی با بیان اینکه دولت در کنترل تورم موفق عمل کرد، ابراز داشت: سال آینده سال مبارزه با رکود اقتصادی است و دولت با همکاری مردم و مسئولان تمام تلاش خود را در راستای رونق اقتصادی به کار می‎گیرد.

عدم سند جیرفت آینده مهم‎ترین مشکل این منطقه

رزم‎حسینی‎ حماسه اقتصادی را یک فرآیند با ساز و کار مشخص ذکر و عنوان کرد: امروز که فشارهای بین‎المللی در حال کاهش و مدیران کارآمد و باتجربه‎ای مصدر امور کشور را به دست گرفته با حمایت مستقیم مقام معظم رهبری می‎توان به شرط اعتماد به مردم با گام‎هایی حساب شده، فرآیند حماسه اقتصادی را در کشور پیاده کنیم.

استاندار کرمان یکی از مهم‎ترین مشکلات شهرستان جیرفت را عدم وجود سند تدوین شده آینده این شهرستان خواند و گفت: باید سند آینده جیرفت توسط مدیران با استفاده از نخبگان و کارشناسان تنظیم و تدوین شود.

توسعه پایدار راه برون‎رفت از فقر اقتصادی جنوب کرمان

رزم‎حسینی‎ با تأکید بر تدوین سند آینده منطقه جنوب کرمان نیز بیان داشت: باید برای هر کاری طرح و برنامه داشته باشیم، بنابراین اگر قصد بیرون کردن فقر اقتصادی از این منطقه را داریم، باید در راستای توسعه همه جانبه و پایدار حرکت کنیم.

وی با اشاره به اینکه برای توسعه پایدار در منطقه به اصولی خدشه‎ناپذیر نیاز داریم، اذعان داشت: از جمله این اصول مردم هستند که بسیار شعار در این مورد داده می‎شود، اما در عمل چندان این قشر را باور نداریم.

رزم‎حسینی‎ خاطرنشان کرد: مردم نه تنها باید در انتخابات، راهپیمایی‎ها و ... شرکت کنند، بلکه باید از حضور آنان در تمام عرصه‎های اقتصادی‎، فرهنگی و اجتماعی نیز بهره برد، زیرا اقتصاد بر پایه مشارکت‎های مردمی رونق ‎می‎یابد.

وی با بیان اینکه مردم توسط گروه‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ها و تشکل‎ها شکل می‎گیرند، اظهار داشت: این تشکل‎ها پیش‎نیاز  سرمایه‎گذاری هستند، زیرا مردم تولید ثروت اجتماعی ‎‎می‎کنند و در کشور ما نیز بر پایه دستورات دین باید مردم را در محور کار خود قرار دهیم.

530 هزار میلیارد تومان پول سرگردان در اقتصاد ایران

رزم‎حسینی پول سرگردان در اقتصاد ایران را 530 هزار میلیارد تومان ذکر و‎ تصریح کرد: در اوایل دولت گذشته این رقم 320 هزار میلیارد تومان بود، اما طی سه سال گذشته با جهشی حدود 50 درصد افزایش نقدینگی در اقتصاد ایران به وجود آمد.

وی مجموع یارانه سالانه مردم استان کرمان را یک‌هزار و 508 میلیارد تومان خواند و افزود: در حالی که بودجه عمرانی 117 میلیارد تومان است که با چنین اعتبار ناچیزی نمی‎توان با فقر مبارزه کرد.

رزم‎حسینی‎ با اشاره به اینکه برای توسعه استان کرمان یک ایده عملیاتی، اجرایی و کاربردی با عنوان مثلث توسعه، خلق کردیم، عنوان کرد: نمایندگان مجلس، فرمانداران و سرمایه‎گذاران و کارآفرینان سه رأس این مثلث و ائمه جمعه ناظران آن هستند.

استاندار کرمان جایگاه نمایندگان مجلس را در رأس مثلث توسعه خواند و گفت: نماینده باید در مقابل مطالبات مردم پاسخگو باشد، زیرا عامه مردم به خدمت نه جریان سیاسی رأی دادند، همچنین باید در مرکز حکومت حضور فعال داشته و از طریق تعامل با وزرا در توسعه شهر جیرفت نقش اساسی ایفا کند.

رقابت بی‎سابقه نمایندگان استان کرمان در اجرای پروژه‎های اقتصادی

رزم‎حسینی‎ بیان داشت: طی دو ماه گذشته آن‌چنان نمایندگان مردم شهرستان‎های مختلف استان کرمان در مجلس شورای اسلامی با رقابت در راستای اجرای کارهای اقتصادی در استان گام برداشته که بی‎سابقه است.

وی با تأکید بر اینکه فرمانداران باید برای توسعه منطقه خود حریص باشند، ابراز داشت: مبارزه با فقر یک جهاد است، بنابراین فرمانداران باید برای توسعه منطقه جهاد کرده و از سیاسی‎کاری‎ها اجتناب کنند.

رزم‎حسینی‎ یکی دیگر از رئوس مهم مثلث توسعه را که کارآفرینان و سرمایه‎گذاران ذکر و خاطرنشان کرد: راه نجات مردم، آبادانی منطقه و استمرار نظام مقدس جمهوری اسلامی باور به حضور و مشارکت مردم در صحنه‎های اقتصادی است.

سرمایه‎گذاران قهرمانان اقتصادی جنوب کرمان

وی سرمایه‎گذار را قهرمان اقتصادی منطقه جنوب کرمان خواند و اظهار داشت: سرمایه‎گذاران و کارآفرینان نقش کلیدی در توسعه منطقه دارند و فاصله‎ای که ما با پیشرفت داریم، تنها با کار بسیار ‎ زیاد برداشته می‎شود.

رزم‎حسینی ائمه جمعه را ناظران عالی این ساز و کار ذکر و تصریح کرد: ائمه جمعه در جذب سرمایه‎گذاران و نظارت بر عملکرد نمایندگان مجلس شورای اسلامی و فرمانداران نقش اساسی دارند.

وی با بیان اینکه ما سرمایه‎گذاران را به شهرستان جیرفت دعوت می‎کنیم، افزود: اگر خواستار عدم بیکاری پسران و تهیه جهیزیه دختران خود هستید با یکدیگر همدل شوید و سیاست را رها کنید و تنها در مسیر توسعه گام بردارید تا نسل آینده، شما را به نیکی یاد کند.

رزم‎حسینی‎ با بیان اینکه مسئولان به پول دولتی چشم ندوزند، عنوان کرد: باید به پول مردم منطقه جنوب کرمان متکی شوید و به آنان اعتماد کنید تا سپرده‎های بانکی خود را تبدیل به سهام کرده و از این طریق در اقتصاد مشارکت کنند.

اعلام آمادگی بخش خصوصی برای سرمایه‎گذاری در جنوب کرمان

استاندار کرمان با بیان اینکه سرمایه‎گذاران غیردولتی موفقی برای سرمایه‎گذاری در منطقه جنوب کرمان اعلام آمادگی کرده‎اند‎، گفت: اما تا سند جیرفت آینده تدوین نشود، نمی‎توان، انتظار همکاری آنان را داشت.

رزم‎حسینی‎ در بحث صادرات بیان داشت: باید بزرگان صادرات منطقه جنوب کرمان را شناسایی و سپس با برگزاری جلسه‎ای با آن‎ها راهکار حضور در بازار جهانی را پیدا کرد.

تشکیل شورای مشورتی در شهرستان‎ها

وی ابراز داشت: شورای گفت‎وگوی دولت با بخش خصوصی در سال 90 توسط اتاق بازرگانی ایران برنامه‎ریزی شد، اما طی این دو سال اجرا نشد در نهایت هم‌اکنون دولت آن را تصویب و اجرایی کرده است.

رزم‎حسینی‎ با بیان اینکه این شورا برای رفع موانع مشارکت‎های مردمی و بخش خصوصی تشکیل شده است، خاطرنشان کرد: نخستین جلسه آن در کرمان برگزار و بسیار مفید بود، مصوبات این شورا نیز قانونی است و تمام دستگاه‎ها موظف به رعایت آن هستند.

وی اذعان داشت: باید در شهرستان‎ها یک شورای مشورتی توسعه حداقل با 15 نفر عضو از نخبگان فرهنگی، هنری، کشاورزی، معدنی، صنعتی و بخشی از استادان دانشگاه‎ها با انتخاب فرماندار و مشورت نماینده ولی فقیه از تمام گرایش‎های سیاسی و با تمام تفکرات تشکیل شود.

انتهای پیام/80001/خ40/ض1002

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول