حجتالله جعفری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در نرماشیر اظهار داشت: شبکه دامپزشکی نرماشیر از بدو راهاندازی در راستای ماموریتهای محوله و وظایف سازمانی، عملیات نظارت بر فعالیت رستورانها و مراکز عرضه و توزیع گوشت قرمز و سفید در سطح شهرستان را به صورت دو برنامه هفتگی و تصادفی مدنظر داشته است.
وی افزود: در شهرستان نرماشیر چهار واحد قصابی، 15 واحد عرضهکننده گوشت مرغ و ماهیفروشی و سه رستوران و کبابی در حال فعالیت هستند.
جعفری عنوان کرد: در این راستا بیش از 800 مورد نظارت توسط بازرسان و کارشناسان این شبکه از مراکز توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی صورت گرفته است.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به اهمیت بهداشت فرآوردههای خام دامی در بحث سلامت جامعه توصیه میشود که فرآوردههای دامی اعم از گوشت قرمز، گوشت سفید، شیر و ... از مراکز عرضه مجاز که زیر نظر شبکه دامپزشکی فعالیت میکنند، تهیه شود.
جعفری با بیان توصیههایی در مورد استفاده از این مواد خوراکی گفت: مردم از خرید و مصرف فرآوردههای خام دامی بدون مهر دامپزشکی و برچسب معتبر، خرید گوشت چرخ کرده از قبل آماده شده در بستهبندی متفرقه و خریداری فرآوردههای خام دامی از مراکز غیرمعتبر و بدون مجوز بهداشتی خودداری کرده و به هنگام قطعه کردن و شستوشوی فرآوردههای خام دامی از دستکش استفاده کنند.
مدیر شبکه دامپزشکی نرماشیر اظهار داشت: استفاده از گوشت مرغ در پوشش پلاستیکی شفاف با مهر استاندارد و تاریخ مصرف، رنگ طبیعی لاشه و داشتن پوست یکنواخت بدون پارگی و تورم، عدم استشمام بوی نامناسب از لاشه و جوشاندن شیر مصرفی به مدت 20 دقیقه نیز باید مدنظر مصرفکنندهها قرار گیرد.
وی از تمام شهروندان خواست هرگونه موارد تخلف بهداشتی در ارتباط با تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی را به شبکه دامپزشکی نرماشیر اطلاعرسانی کنند و به منظور حفظ سلامت خود و خانواده فرآوردههای خام دامی را از مراکز عرضه مجاز و مورد تایید دامپزشکی تهیه کنند.
به گزارش فارس، شهرستان جدیدالتاسیس نرماشیر در 230 کیلومتری جنوب شرق استان کرمان و در محور ترانزیتی کرمان ـ زاهدان قرار دارد.
انتهای پیام/80026/غ30/د1000