اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

استاندار هرمزگان در نشست شورای آموزش و پرورش:

امروز همه نگاه‌ها معطوف به آموزش و پرورش است

استاندار هرمزگان گفت: امروز همه نگاه‌ها معطوف به آموزش و پرورش است.

امروز همه نگاه‌ها معطوف به آموزش و پرورش است

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، جاسم جادری عصر امروز در نشست شورای آموزش و پرورش استان هرمزگان اظهار داشت: اینکه همه نگاه‌ها متوجه آموزش و پرورش است نه به لحاظ کمیت نیرو در این مجموعه بلکه به خاطر کیفیت نیروی انسانی آموزش و پرورش است که همه ادارات و نهادها تمایل به استفاده از فرهنگیان در مجموعه خود دارند.

وی تصریح کرد: مشکلات و تنگناهای آموزش و پرورش در استان هرمزگان باید برطرف شود چرا که در برخی شاخص‌ها قرار گرفتن در حد پایین‌تر از متوسط کشوری زیبنده استان نیست.

به گفته استاندار هرمزگان: آنچه امروز به عنوان مشکلات زیر ساختی در حوزه‌های مختلف از آن یاد می‌شود موجب شرمندگی است و بابت این مسائل از مردم شریف هرمزگان عذرخواهی می‌کنم.

جادری با اظهار امیدواری بر اینکه دولت تدبیر و امید بتواند بخشی از مشکلات استان را رفع کند، بیان داشت: بودجه عمرانی کشور کفاف حجم وسیع مشکلات را نمی‌دهد و بدون مشارکت بخش خصوصی و خیران نمی‌توان به انتظارات به حق مردم پاسخ گفت.

نماینده عالی دولت در هرمزگان بیان داشت: برخی مشکلات در حوزه آموزش و پرورش این استان سال‌ها برای استان‌های دیگر حل شده است و پذیرفته نیست که دانش‌آموزان هرمزگانی از کمبود بهداشت و موارد سوء آن رنج ببرند.

رئیس شورای آموزش و پرورش هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود، یادآور شد: دولت برای تسریع در اجرای پروژه‌های نیمه تمام برنامه دارد پروژه‌های بالای 80 درصد را توسط خود و زیر 50 درصد را با 90 درصد تخفیف به بخش خصوصی واگذار نماید.

جادری در عین حال اضافه کرد:متاسفانه تعهدات دولت قبلی به 480 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد در حالیکه مجموع اعتبارات تملک دارایی کشور 35 هزار میلیارد بیشتر نیست.

به گفته وی؛ این به این معنی است که بدون برنامه فقط کلنگ اجرای طرح‌ها به زمین زده شده است و اکنون برای این تعهدات به حداقل 40 سال زمان احتیاج است.

وی ادامه داد: قطعا با توجه به مشکلات و کمبودهای بودجه کشور رفع این معضلات بدون مشارکت خیران و ظرفیت بخش خصوصی امکان پذیر نیست و مجموعه آموزش و پرورش استان باید راهکارهای موثر تقویت مشارکت خیران را در متن برنامه‌های خود قرار دهد.

استاندار هرمزگان در پایان با تاکید بر اینکه به عنوان یک معلم از هیچ تلاشی در مسیر اعتلای آموزش و پرورش دریغ نخواهد کرد، بیان داشت: اگر خواهان جامعه توسعه یافته هستیم باید آموزش و پرورش پویا و کارآمد داشته باشیم چرا که بدون برخورداری از این مهم نمی‌توان به هیچکدام از شاخص‌های توسعه دست پیدا کرد.

در این نشست دبیر شورا و مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان به بیان گزارشی از دستاوردهای آموزش و پرورش به تشریح مصوبات جلسه گذشته پرداخت.

به گفته احمد آخوندی؛ برغم همه مشکلات آموزش و پرورش هرمزگان امسال موفق به کسب رتبه ممتاز کشوری شد.

وی تصریح کرد: موقعیت استان هرمزگان و پراکندگی بیشتر مدارس در روستاها شرایط سختی را فراروی آموزش و پرورش قرار داده است که برای پاسخگویی به مشکلات نیازمند توجه ویژه در تخصیص منابع و اعتبارات و امکانات هستیم.

در این نشست همچنین مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان نیز با بیان اینکه هرمزگان نیازمند 600 کلاس درس در مسیر استانداردسازی سرانه آموزشی خود با میانگین کشوری است، گفت: برای احداث این میزان کلاس اعتباری معادل 540 میلیارد ریال نیاز است.

رضا مدرس ضمن ارائه گزارشی از آخرین وضعیت سرانه کلاس و فضای آموزشی در هرمزگان اظهار داشت: در سال‌های اخیر روند بازسازی و احداث مدارس از روندی منطقی و معقول و با توجه به سیر اولویت‌ها راه تامین فضای مورد را در پیش گرفته‌ است.

وی با اشاره به وضعیت مدارس و فضای آموزشی در هرمزگان قبل از آغاز طرح مقاوم‌سازی این فضاها، افزود: در ابتدای طرح مقاوم سازی، تعداد کل کلاس‌های غیرمقاوم در مدارس استان برابر با چهار هزار و 537 باب بود.

از ابتدای طرح مذکور تاکنون تعداد دو هزار و 269 کلاس درس مورد بازسازی و بهسازی قرار گرفته است.

به گفته مدرس، تعداد کلاس‌های غیر استاندارد هرمزگان‌ در حال حاضر برابر با دو هزار و 268 باب است که برای بازسازی و استانداردسازی این تعداد کلاس اعتباری معادل دو هزار و 400 میلیارد ریال مورد نیاز است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 217 پروژه در قالب 938 کلاس درس در اقصی‌نقاط استان در حال اجراست، ادامه داد: در صورت دریافت به موقع اعتبارات در آینده‌ای نزدیک شاهد بهره‌برداری از این پروژه‌ها نیز خواهیم بود.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان با بیان اینکه در حال حاضر سرانه متوسط فضای آموزشی کشور به ازای هر دانش‌آموز 4.1 متر مربع است، اضافه کرد: این عدد در استان 3.9 متر مربع است.مدرس خاطرنشان کرد: برای جبران این فاصله که لازمه آن ایجاد 600 کلاس درس جدید است، اعتباری معادل 540 میلیارد ریال نیاز داریم.

انتهای پیام/88007/ذ40/ظ1004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول