سیدسعید حسینی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار داشت: یکی از وظایف مهم اداره کل دامپزشکی استان در اداره نظارت بر بهداشت عمومی، تامین فرآوردههای خام دامی سالم و نظارت بر عرضه این مواد است.
وی تصریح کرد: این وظیفه تمام زنجیرههای غذایی یعنی از مزرعه تا سفره را شامل میشود به طوری که نظارت بهداشتی از اماکن دامی آغاز شده، در کشتارگاهها دنبال و تا عرضه در فروشگاههای سطح شهر ادامه مییابد.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی با بیان اینکه در 9 ماه گذشته بیش از 45 هزار مورد بازدید از فروشگاههای عرضه گوشت قرمز و سفید، مواد لبنی، ایستگاههای جمعآوری شیر و... صورت گرفته است، ابراز داشت: در این بازدیدها 197 هزار و 621 عدد لاشه غیر بهداشتی دامهای سبک و سنگین و نیز طیور غیرقابل مصرف نیز ضبط و معدوم شده و 178 مورد معرفی به مراجع قضایی صورت گرفته است.
به گفته وی در کشتارگاههای دام استان طی نه ماه سال جاری تعداد 128 هزار و 685 راس دام سبک و سنگین و 12 میلیون و 527 هزار و 300 قطعه طیور با نظارت دامپزشکی کشتار شده است.
انتهای پیام/87013/ق20/ث3001