اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

فرماندار قروه:

بسترهای لازم برای حذف ماهواره از زندگی روزمره فراهم شود

فرماندار قروه گفت: بسترهای لازم برای حذف ماهواره از زندگی روزمره فراهم شود.

بسترهای لازم برای حذف ماهواره از زندگی روزمره فراهم شود

به گزارش خبرگزاری فارس از قروه، محمدرسول شیخی‌زاده در نشست ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر قروه که امشب در فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: یکی از بهترین شیوه‌هایی که اخیرا در این راستا در شهرستان انجام شد، راه‌اندازی شبکه‌های دیجیتالی صداوسیما بود که توانست جایگزین برنامه‌های مخرب شبکه‌های ماهواره‌ای شود.

وی با بیان اینکه هرچند مشکلاتی در زمینه دریافت بهینه این شبکه وجود دارد، اما همین اندک نیز توانسته است رغبت مردم به استفاده از شبکه‌های داخلی را افزایش دهد.

فرماندار قروه از مسئولان رسانه ملی و استانی خواست با رفع نقایص و مشکلات، امکان بهره‌مندی همه شهروندان این شهرستان در بخش‌ها و روستاها را از شبکه‌های رسانه ملی فراهم کنند.

شیخی‌زاده در ادامه با تأکید بر فضاسازی فرهنگی از سوی شهرداری‌های این شهرستان، گفت: نصب تابلوهایی با مضامین تذکر لسانی می‌تواند در ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر سازنده باشد.

به گفته فرماندار قروه، دوره‌های آموزش عمومی در زمینه امر به معروف و نهی از منکر در 2 بخش از بهمن ماه سال جاری آغاز می‌شود و طی آن مدیران دستگاه‌های اجرایی و کارکنان ادارات آموزش‌هایی در زمینه اخلاق کارگزاران و آموزش‌های عمومی را فرا می‌گیرند.

شیخی‌زاده دستگاه‌های تبلیغی و فرهنگی را موظف به انطباق برنامه‌های خود با محورهای ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر دانست و اظهار داشت: برابر ابلاغیه معاونت اجرایی ریاست جمهوری، دستگاه‌های اجرایی باید در این زمنیه به ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر گزارش دهند.

وی فریضه امر به معروف و نهی از منکر را در جامعه جاری و ساری دانست و دلیل تشکیل این جلسات را ساماندهی و هدایت فعالیت‌های مرتبط با آن اعلام کرد.

شیخی‌زاده  بهترین مصداق امر به معروف را خوب خدمت کردن به مردم دانست و افزود: ترویج رفتارها و الگوهای ارزشی در سطح جامعه موجب فراهم شدن شرایط و زمینه ترویج معارف اسلامی خواهد شد.

وی افزود: امر به معروف و نهی از منکر وظیفه فرد خاصی نیست، بلکه وظیفه همگانی است و در این رابطه مسئولان نظام اسلامی نسبت به احیای فریضه امر به معروف و نهی ازمنکر مسئولیت مضاعف دارند.

فرماندار قروه احیاء فریضه امر به معروف و نهی از منکر را از شاخصه‌های مهم اجتماعی و گامی مهم در راستای حفظ ارزش‌ها در جامعه برشمرد و گفت: باید در اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر همه مشارکت کرده و این فرهنگ را در جامعه نهادینه کنیم.

وی تأکید کرد: امر به معروف و نهی از منکر وظیفه یک دستگاه و یک اداره نیست بلکه فریضه‌ای است که همه در مقابل آن مسئول هستیم بخصوص تذکر لسانی با روش خاص و معتدل که خیر خواهانه بوده و در مخاطب تأثیرگذار باشد.

شیخی‌زاده فریضه امر به معروف و نهی از منکر را زمینه ساز ایجاد فضای معنوی در جامعه برشمرد و افزود: تحقق این امر موجب سلامت، تهذیب نفس، ترویج فرهنگ حجاب و عفاف، دوری از گناه در جامعه می‌شود.

وی افزود: بر همین اساس باید مدیران و متولیان نیز با شکافت ابعاد امر به معروف و نهی از منکر، فرصت شناخت بیشتری را از این فریضه دینی برای نخبگان جامعه فراهم آورند.

وی گفت: نیازمند تبیین مفهوم و بیان مصادیق فریضه امر به معروف و نهی از منکر هستیم زیرا گاهی افراد در تشخیص چگونگی اجرای آن به بیراهه می‌روند.

فرماندار قروه در پایان خاطرنشان کرد: اقامه دیگر فرایض دینی مبتنی بر اجرای صحیح امر به معروف و نهی از منکر است و اگر این فریضه به درستی اجرا شود، بقیه فرامین الهی نیز در جامعه جاری خواهد شد.

انتهای پیام/79009/ذ40

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول