به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان، اولیاء میرلاشاری اظهار داشت: میزان سه هزار و 700 تن گوشت قرمز از ابتدای فروردین تا پایان آذرماه سالجاری در کنارک تولید شده است.
رئیس اداره دامپزشکی کنارک افزود: این میزان گوشت و آلایش تولید شده از کشتار 16 هزار و 331 راس گوساله در کشتارگاه صنعتی این شهرستان استحصال شده است و گوشت استحصالی پس از نظارتهای بهداشتی، به صورت لاشه گرم و منجمد و آلایش استحصالی آن نیز به صورت منجمد و بسته بندی شده به سایر نقاط کشور حمل شده است.
این مسئول اذعان داشت: دامهای مذکور پس از اعمال مقررات بهداشتی قرنطینهای و طی دوره قرنطینه در جایگاه قرنطینه موقت دام 10 هزار راسی پارسا، برای کشتار به کشتارگاه صنعتی دام کنارک حمل و پس از بازرسی قبل از کشتار توسط کارشناسان دامپزشکی، کشتار و گوشت استحصالی نیز بعد از نظارت بهداشتی به بازار مصرف ارسال میشود.
انتهای پیام/75009/خ/پو3002