به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، عنایتالله کلیج صبح امروز در جمع بهورزان این استان، اظهار کرد: با توجه به ضرورت اصلاح برنامه غذایی و کاهش مصرف نمک و روغن در برنامه غذایی خانوارها وضعیت مصرف نمک و روغن در خانوارهای این استان بررسی میشود.
وی با اشاره به اهداف اجرایی این طرح، گفت: اصلاح برنامه غذایی، کاهش مصرف نمک و روغن و تاکید بر پیشگیری از فشار خون با مصرف کم نمک و مصرف غذاهای آبپز و بخارپز از مهمترین اهداف این طرح محسوب میشود.
کلیج با بیان اینکه این طرح با همکاری مراکز بهداشت و درمان و خانههای بهداشت اجرا میشود، گفت: در این طرح یک پرسشنامه حاوی پنج سوال به صورت تصادفی بین مراجعین توزیع میشود.
کارشناس مسئول واحد تغذیه مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: پس از کسب نتیجه طرح، منابع آموزشی لازم در راستای اصلاح فرهنگ غذایی مخاطبان در اختیار کارشناسان مراکز بهداشت و درمان سراسر استان قرار داده میشود.
وی اضافه کرد: همچنین آموزشهای چهره به چهره برای آشنایی بیشتر مخاطبان با مضرات استفاده از نمک و روغن انجام میشود.
انتهای پیام/68001/ط20/آ3004