مرتضی نظری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در ارومیه اظهار کرد: 290 واحد نانوایی در سلماس فعالیت میکنند که از این تعداد 201 واحد نانوایی شهری و 89 واحد نانوایی روستایی هستند.
وی ادامه داد: از عوامل تاثیرگذار در ارتقای کیفیت نان میتوان به آرد مرغوب و سبوسدار، نوع گندم تولیدی کشاورزان و نیروی انسانی با تجربه اشاره کرد.
نظری با اشاره به عدم فعال بودن کارگروه گندم، آرد و نان در شهرستان سلماس اظهار کرد: بهسازی و نوسازی واحدهای نانوایی و همچنین آموزش نانوایان از عوامل تأثیرگذار در ارتقای کیفیت نان است.
وی ادامه داد: عمدهترین مشکل در خصوص آرد، عدم تحویل آرد سرانه برای روستاییان و عشایر از 12 کیلوگرم به 8 کیلوگرم است.
نظری تصریح کرد: مصرف سرانه نان در سلماس 7.5 کیلوگرم است.
انتهای پیام/61007/ز10/ث3001