اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

استاندار خوزستان:

فرهنگ عاشورایی بعد از 1400 سال هیچ تغییری نکرده است

استاندار خوزستان گفت: فرهنگ عاشورایی تنها فرهنگی است که بعد از یک‌هزار و 400 سال همچنان به‌‌ همان شکل باقی مانده است.

فرهنگ عاشورایی بعد از 1400 سال هیچ تغییری نکرده است

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز عبدالحسین مقتدایی درشورای فرهنگ عمومی که ظهر امروز در حسینیه آیت الله موسوی جزایری در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: فرهنگ در واقع‌‌ همان ارزش‌های حاکم بر جامعه است و هر چیزی که ضد آن به شمار می‌رود جای بحث ندارد.

وی بیان کرد: فرهنگ دوران پیروزی انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس دو نمونه فرهنگ بود که در جامعه ما شکل گرفت.

استاندار خوزستان با بیان اینکه فرهنگ دوران دفاع مقدس منشا بسیاری از موفقیت‌های ما در دوران بازسازی بود گفت: هر دو نمونه فرهنگ انقلابی ریشه در خط قرمزهای فرهنگی و دینی ما داشت هر چند که بعد از دوران بازسازی جلوه‌های فرهنگی کم رنگ‌تر شد.

وی در ادامه به شکوه و عظمت فرهنگ عاشورایی در کشور اشاره کرد و گفت: فرهنگ عاشورایی تنها فرهنگی است که بعد از یک‌هزار و 400 سال همچنان به‌‌ همان شکل باقی مانده است.

مقتدایی با اشاره به اینکه فرهنگ عاشورایی به لحاظ ریشه داشتن در فرهنگ اسلامی همچنان حفظ شده است افزود: مراسم‌هایی که 50 سال پیش در عزای امام حسین (ع) انجام می‌شد امروز نیز با شکوه بیشتری صورت می‌گیرد.

وی بیان کرد: امروز چه چیزی باعث شده است که فرهنگ عاشورایی در جامعه ما حفظ شود این در حالی بوده که از فرهنگ‌های دیگر فاصله گرفته‌ایم.

استاندار خوزستان ادامه داد: متاسفانه امروز در دوران بازسازی شاهد شور و هیجان و همراهی مردم در دوران دفاع مقدس نیستیم و ما کمتر به این موضوع می‌پردازیم؛ امیدواریم در استانی که جای جای آن نشان از فرهنگ عاشورایی است بتوانیم فرهنگ دوران دفاع مقدس را در اذهان مردم جای دهیم.

وی افزود: وضع ظاهری، گفتمان، لباس و نوع برخورد‌ها با توجه به شرایط زمان و مکان هر لحظه در حال تغییر است و امیدواریم که این نوع تغییرات در راستای رشد و ترقی فرهنگ اسلامی در کشور باشد.

مقتدایی با بیان اینکه مجموعه افکار و اندیشه‌ها در هر دوره متفاوت است افزود: اگر چه در استانی زندگی می‌کنیم که محل تضارب افکار، اقوام و اندیشه‌های متفاوت است اما خوشبختانه هیچ گونه تعارض و تقابل فرهنگی در آن وجود ندارد که برای ما نعمت است.

وی تعداد مساجد و حسینه‌ها را بیانگر تحول فرهنگی دانست و افزود: پرداختن به مسائل فرهنگی پاسخی به نیازهای جوانان است.

انتهای پیام/72015/ت30/ژ1001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول