به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، مجید مختاری بعدازظهر امروز در جلسه کمیسیون تخصصی کشاورزی که در اتاق بازرگانی استان برگزار شد، اظهار داشت: مازندران با داشتن حلقه صنعتی طیور بیش از استانهای دیگر افزایش تولید داشته و دغدغه صادرات در این استان محسوس است.
وی با اشاره به اینکه مازندران دارای 2 هزار و 200 مرغداری گوشتی است، افزود: روزانه 580 تن مرغ در استان تولید میشود.
مختاری 380 تن از مرغ تولیدی مازندران را مازاد استان دانست و ادامه داد: مرغ تولید شده مازندران به استانهای دیگر هدایت میشود.
وی صادرات مرغ از مازندران به کشورهای هدف را عاملی برای رونق اقتصادی استان و ارزآوری عنوان کرد و یادآور شد: 350 واحد مرغ مادر و جوجه یکروزه در کشور فعالیت میکند که 187 واحد آن در مازندران است.
این مسئول با بیان اینکه در سال 400 میلیون قطعه جوجه یکروزه در مازندران تولید میشود، تصریح کرد: 300 میلیون قطعه مازاد استان است.
مختاری دغدغه مازاد تولید مرکبات استان را در تحقق صادرات امکانپذیر دانست و گفت: شناسایی ضوابط بهداشتی محصولات پروتئینی کشورهای طرف از مواردی است که در صادرات باید کارشناسی شود.
وی افزود: ماه گذشته دو شرکت پرستو و آمل جوجه بالغ بر یک هزار و 100 تن صادرات مرغ انجام دادند.
مدیرکل دامپزشکی مازندران با اعلام اینکه آمادگی همکاری با صادرکنندگان مرغ در استان را داریم، افزود: سال گذشته از سوی معاونت برنامهریزی استانداری بحث ایجاد پنجره واحد در بندر امیرآباد مطرح شد که عملیاتی نشد.
انتهای پیام/86006/ش20/ض1002