اردشیر نوابی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در سمیرم از فعالیت 100 واحد صنفی نانوائی در شهرستان سمیرم خبر داد و اظهار کرد: 70 درصد این واحدهای نانوائی در قالب صنعتی به روش تافتون ماشینی، تافتون اصفهانی و تافتون تبریزی و نیمه حجیم پخت می کنند و 30 درصد دیگر در قالب نان سنتی از نوع تافتون تنوری است که این روش بیشتر مورد درخواست مصرف کنندگان است.
وی افزود: اداره صنعت، معدن و تجارت سمیرم با همکاری مجمع امور صنفی در طول هفته از واحدهای نانوائی بازرسی میکند و چنانچه تخلفی از جمله کمفروشی، گرانفروشی، و عدم کیفیت پخت و ساعات کاری مشاهده شود بعد از تذکرات، پروندهسازی و به اداره تعزیرات معرفی میشود.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت همچنین از برگزاری نشست کارگروه آرد و نان شهرستان به صورت ماهانه در این اداره خبر داد و تصریح کرد: در این جلسات ساعات کاری واحدهای مربوطه توسط کارگروه مشخص شد که واحدهای صنفی ملزم به رعایت آن هستند.
وی خاطرنشان کرد: ساعات کاری نانوایان صبحها از ساعت 6:30 تا 12:30 و عصرها 15:30 تا ساعت 19 است.
نوابی در ادامه از جذب ماهیانه 440 تن آرد در شهرستان سمیرم خبر داد و اضافه کرد: این مقدار آرد با نظارت کامل اداره صنعت، معدن و تجارت سمیرم بین واحدهای نانوائی شهرستان توزیع می شود و واحدها ملزم به پخت آن هستند.
انتهای پیام/2301/ل30/پ3003