مژگانسادات قائمیزاده امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اهواز اظهار کرد: حلوا ارده از دو ماده ارده و شیره تشکیل شده که ماده اولیه برای تولید ارده کنجد است و برای تولید شیره در زمانهای قدیم از شیره انگور و یا شیره خرما استفاده میکردند اما امروزه عمدتاً از شکر و گلوکز برای این منظور استفاده میشود.
وی اضافه کرد: در تهیه حلوا ارده استفاده از مغزهای خوراکی گیاهی مانند پسته، بادام، گردو، فندق، کنجد و بادام زمینی مجاز بوده و همچنین میتوان به آن هل، وانیل، گلاب یا پودرکاکائو نیز اضافه کرد.
کارشناس اداره نظارت بر اجرای استاندارد اداره کل استاندارد خوزستان ادامه داد: رنگ حلوا ارده باید کرم روشن باشد و در صورت استفاده از پودر کاکائو، رنگ آن متمایل به قهوهای میشود.
وی خاطرنشان کرد: اگر حلوا شکری واقعاً از روغن کنجد تهیه شده باشد علاوه بر تامین کالری، برای سلامت پوست و مو و فرآیند رشد و نمو نیز مفید است اما ممکن است برخی کارخانههای سازنده حلواشکری و ارده، روغنهای دیگری را با آن مخلوط کنند که ارزش آن را زیر سوال میبرد.
قائمیزاده همچنین عنوان کرد: کسانی که دچار اضافه وزن و چاقی هستند، چربی خون دارند و یا مبتلا به دیابت هستند نباید از این ماده استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه برای بچهها حلوا ارده میتواند غذای جایگزین در وعده صبحانه باشد گفت: حلوا ارده را باید در محلی خنک و دور از تابش مستقیم نور خورشید نگهداری کرد.
انتهای پیام/72001/صا20/ژ1001