اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

کارشناس اداره کل استاندارد خوزستان:

خوزستانی‌ها به استاندارد موادغذایی توجه کنند

کارشناس اداره نظارت بر اجرای استاندارد اداره کل استاندارد خوزستان گفت: خوزستانی‌ها به استاندارد موادغذایی توجه کنند.

خوزستانی‌ها به استاندارد موادغذایی توجه کنند

مژگان‌سادات قائمی‌زاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز اظهار کرد: حلوا ارده از دو ماده ارده و شیره تشکیل شده که ماده اولیه برای تولید ارده کنجد است و برای تولید شیره در زمان‌های قدیم از شیره انگور و یا شیره خرما استفاده می‌کردند اما امروزه عمدتاً از شکر و گلوکز برای این منظور استفاده می‌شود.

وی اضافه کرد: در تهیه حلوا ارده استفاده از مغزهای خوراکی گیاهی مانند پسته، بادام، گردو، فندق، کنجد و بادام زمینی مجاز بوده و همچنین می‌توان به آن هل، وانیل، گلاب یا پودرکاکائو نیز اضافه کرد.

کارشناس اداره نظارت بر اجرای استاندارد اداره کل استاندارد خوزستان ادامه داد: رنگ حلوا ارده باید کرم روشن باشد و در صورت استفاده از پودر کاکائو، رنگ آن متمایل به قهوه‌ای می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: اگر حلوا شکری واقعاً از روغن کنجد تهیه شده باشد علاوه بر تامین کالری، برای سلامت پوست و مو و فرآیند رشد و نمو نیز مفید است اما ممکن است برخی کارخانه‌‌های سازنده حلواشکری و ارده، روغن‌‌های دیگری را با آن مخلوط کنند که ارزش آن را زیر سوال می‌‌برد.

قائمی‌زاده همچنین عنوان کرد: کسانی که دچار اضافه وزن و چاقی هستند، چربی خون دارند و یا مبتلا به دیابت هستند نباید از این ماده استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه برای بچه‌‌ها حلوا ارده می‌تواند غذای جایگزین در وعده صبحانه باشد گفت: حلوا ارده را باید در محلی خنک و دور از تابش مستقیم نور خورشید نگهداری کرد.

انتهای پیام/72001/صا20/ژ1001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول