به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، در راستای امنیت غذایی و تأمین پروتئین جامعه طی شش ماه نخست امسال بیش از پنج میلیون و 767 هزار و 720 قطعه جوجهریزی در واحدهای مرغ گوشتی این شهرستان توسط مرغداران صورت گرفته است.
این تعداد جوجهریزی در 286 واحد مرغداری صورت گرفته و با این وجود بیش از 9 هزار و 863 تن گوشت سفید به ارزش بالغ بر 542 میلیارد ریال در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه میشود.
برای اقتصادیتر کردن تولید و کاهش هزینههای آن در واحدهای مرغداری این شهرستان از محل اعتبارات هدفمند کردن یارانهها برای کاهش حاملهای انرژی به صورت خود اجرایی به میزان پنج میلیارد و 25 میلیون ریال تسهیلات به 22 واحد مرغداری به ظرفیت 419 هزار و 600 قطعه پرداخت شده که کاهش 35 درصدی مصرف انرژی از نتایج آن بود.
انتهای پیام/2296/ت/ض1002