به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی مازندران، طهمورث قاسمنژاد از تولید سالانه بیش از 29 هزار و 589 تن گوشت سفید مرغ در واحدهای مرغداری شهرستان ساری خبر داد.
وی تصریح کرد: سالانه 42 میلیون جوجه یک روزه گوشتی در واحدهای مرغداری این شهرستان تولید میشود.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان ساری با بیان اینکه شهرستان ساری دارای 300 واحد مرغ گوشتی بود است خاطرنشان کرد: 30 واحد مرغ مادر نیز در این شهرستان وجود دارد که پتانسیل افزایش میزان تولید مرغ در ساری را دارند.
وی با اشاره به پتانسیل بالای این شهرستان در تولید گوشت سفید و جوجه یک روزه گوشتی یادآور شد: ساری 13 درصد تولید گوشت سفید و 82/14 درصد تولید جوجه یک روزه گوشتی استان را به خود اختصاص داده است.
قاسمنژاد در پایان گفت: میزان اشتغال مستقیم در تولید مرغ گوشتی شهرستان ساری حدود هزار و 500 نفر است.
انتهای پیام/86004/ر/ض1002