اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد

برداشت 250 هزار تن گندم و جو از مزارع کهگیلویه و بویراحمد‌

مدیر امور زراعت جهادکشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به برداشت بیش از 250 هزار تن گندم و جو از مزارع استان تصریح کرد: استفده از توان علمی ناظرین کشاورزی نقش موثری در افزایش بهره‌وری محصولات دارد.

برداشت 250 هزار تن گندم و جو از مزارع کهگیلویه و بویراحمد‌

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج علی ملک‌زاده عصر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به ظرفیت‌های قابل قبول کهگیلویه و بویراحمد در بخش کشاورزی اظهار داشت: بدون شک با به ثمر نشستن این ظرفیت‌ها استان کهگیلویه و بویراحمد در تولید خیلی از محصولات کشاورزی به مرز خودکفایی خواهد رسید.

مدیر امور زراعت جهادکشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اقلیم چهار فصل کهگیلویه و بویراحمد اذعان داشت: همین موضوع می‌تواند به رونق کشاورزی استان کمک شایانی کند.

ملک‌زاده با اشاره به اینکه دشت‌های حاصلخیز و مستعدی در استان برای تقویت بخش کشاورزی در سطح استان وجود دارد خاطرنشان کرد: جهاد کشاورزی گام‌های مهم و موثری را برای توسعه کشاورزی برداشته است.

وی با بیان اینکه در سال جاری بیش از 181 تن گندم از مزارع استان برداشت شد اضافه کرد: 787 هزار و 620 هکتار از زمین‌های زراعی استان در سال جاری به زیر کشت گندیم دیم رفته بود.

مدیر امور زراعت جهادکشاورزی کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: بیش از 31 هزار تن گندم تولیدی سال جاری از کشاورزان خریداری شد.

ملک‌زاده در ادامه با اشاره به اینکه حدود 50 هزار هکتار از زمین‌های زراعی استان به زیر کشت جوی آبی و دیم رفته بود تصریح کرد: از این میزان سطح زیر کشت بیش از 50 هزار تن جو برداشت شد.

وی میزان جوی خریداری شده از کشاورزان را 210 تن عنوان کرد و افزود: مابقی جوی تولید شده به صورت خود مصرفی و یا به برای خوراک دام استفاده می‌شود.

ملک‌زاده با اشاره به اینکه آفات متعددی محصولات جو و گندم را تهدید می‌کند افزود: بالا بردن اطلاعات کشاورزان و استفاده از توان  علمی مهندسین کشاورزی در هنگام کاشت، داشت و برداشت تاثیر فراوانی بر افزایش محصول و نیز بالا بردن کیفیت محصولات کشاورزی دارد.

وی حضور مهندسین ناظر کشاورزی در کنار کشاورزان در تمام مراحل کشاورزی را بسیار مهم و حائز اهمیت دانست و افزود: با توجه به اینکه ناظرین کشاورزی هر دو هفته یکبار گزارشی کامل از آفاتی که مزارع را تهدید می‌کنند تحویل جهادکشاورزی دهند کوچکترین خطری که محصولات را تهدید کند در مراحل اولیه از پیشرفت آن جلوگیری می‌شود.

ملک‌زاده عنوان کرد: استفاده از توان علمی و تجربه ناظرین کشاورزی نقش موثری در افزایش بهره‌وری کشاورزان دارد.

انتهای پیام/82008/ش‌30/پ3003

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول