به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز اظهار کرد: دوره آموزشی Haccp به منظور آشنایی مدیران موسسات و کارخانجات مواد غذایی استان خوزستان با سیستمهای روشهای جدید مدیریت ایمنی مواد غذایی، در معاونت غذا و داروی اهواز برگزار شد.
سیمین فقهی اضافه کرد: این دوره یک روزه با هدف ارتقای سطح آگاهی مدیران کارخانجات و موسسات استان خوزستان با مدیریت ایمنی مواد غذایی و ارتقای شاخصهای سلامت غذایی در استان برگزار شد.
انتهای پیام/72001/صا/پو3002