اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون دانشگاه علوم پزشکی زاهدان:

سیستان و بلوچستان در زمینه پیشگیری از بیماری‌های واگیردار ضربه‌گیر کشور است

معاون دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: سیستان و بلوچستان در بحث مقابله با بیماری های واگیردار از کشورهای همسایه، در جایگاه ضربه‌گیر کشور قرار دارد.

سیستان و بلوچستان در زمینه پیشگیری از بیماری‌های واگیردار ضربه‌گیر کشور است

به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، مهدی طباطبایی ظهر امروز در دومین کارگروه سلامت و امنیت غذایی در استانداری سیستان و بلوچستان که با حضور رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار داشت: سیستان و بلوچستان در همسایگی با دو کشوری که از نظر بهداشتی بسیار نابسامان هستند، قرار دارد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیان کرد: هم اکنون بیماری‌های واگیرداری از جمله بیماری وبا در دو کشور افغانستان و پاکستان شیوع پیدا کرده و از طریق عبور و مرور اتباع غیرمجاز وارد کشور ما شده است.

این مسئول گفت: از تعداد 108 مورد بیماری التور که در سیستان و بلوچستان مشاهده شده همه مربوط به اتباع بیگانه غیرمجاز و یا ایرانیانی که با این اتباع به نوعی سروکار داشته اند، شیوع پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان در بحث بیماری های منتقله از راه آب، بسیار آسیب پذیر است افزود: پوشش توالت‌های بهداشتی در مناطق جنوبی استان بسیار کم است که این خود قطعاً به شیوع بیماری‌ها دامن می‌زند.

طباطبایی اذعان داشت: در زمینه امکانات زیرساختی در حوزه بهداشت و درمان در سیستان و بلوچستان نیازمند توجه وزارت بهداشت هستیم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خاطرنشان کرد: هم اکنون 30 درصد جمعیت استان دسترسی به آب بهداشتی ندارند.

این مسئول گفت: تعداد 40 روستا در سیستان و بلوچستان به وسیله تانکر آبرسانی می‌شوند و 96 شبکه خودگردان آب در این استان فعالیت می‌کنند.

وی بیان داشت: با توجه به ورود و خروج اتباع بیگانه غیرمجاز از طریق مرزهای سیستان و بلوچستان، این استان ضربه گیر کشور است و خیلی از موارد را به ویژه در بحث بهداشتی باید مدیریت کند.

طباطبایی با بیان اینکه پوشش بهداشتی در شهرستان های جنوبی استان بسیار کم است ادامه داد: بهترین وضعیت را در این زمینه در روستاهای شهرستان زاهدان شاهد هستیم.

وی تاکید کرد: با توجه به جمعیت فعلی سیستان و بلوچستان، 21 هزار چشمه توالت از محل منابع بهسازی روستایی باید در این منطقه ایجاد شود.

این مسئول اذعان داشت: باید اردوگاه الغدیر زاهدان که محل نگهداری و خروج اتباع بیگانه غیرمجاز است، گسترش یابد افزود: باید در این اردوگاه قسمتی برای درمان بیماران فراهم شود.

شهرکی مدیرکل امور اتباع بیگانه سیستان و بلوچستان نیز در ادامه به تشریح عملکرد این اداره کل در راستای اقدامات خروج اتباع بیگانه از این منطقه پرداخت.

در ادامه این جلسه مقرر شد با توجه به اهمیت موضوع، کارگروه سلامت و امنیت غذایی با محوریت بیماری وبا تا آبان‌ماه امسال، هر دو هفته یک بار تشکیل و اقدامات و عملکرد اعضای کارگروه تشریح شود.

در این جلسه بر اطلاع رسانی کامل و جامع از طریق صدا و سیما و رسانه‌ها به مردم نیز در زمینه رعایت نکات بهداشتی، دوری و عدم هرگونه ارتباط با اتباع بیگانه غیرمجاز برای پیشگیری از بیماری وبا در منطقه تاکید شد.

انتهای پیام/75004/ل40/ث3001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول