به گزارش خبرگزاری فارس از جیرفت، مجید درینی بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به توانمندیهای کشاورزی منطقه جنوب کرمان اظهار کرد: تولید بیش از 4 میلیون تن انواع محصولات کشاورزی و دامی ظرفیت مهم این منطقه است.
وی افزود: این ظرفیت شامل 85 گونه محصول زراعی و باغی با کیفیت مطلوب و زمینه مساعد برای افزایش سطح زیرکشت به 580 هزار هکتار و رسیدن حجم تولید در افق 1400 به بیش از سه برابر وضعیت موجود بوده که در کمتر جایی از کشور فراهم است.
درینی تصریح کرد: این منطقه با سطح زیرکشت حدود 242 هزار هکتار حدود 67 درصد از تولید محصولات کشاورزی و دامی استان و حدود چهار درصد از تولید کشور را به خود اختصاص داده و به تنهایی در 10 محصول کشاورزی رتبه نخست تا سوم تولید و سطح زیر کشت کشور را داراست.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان خاطر نشان کرد: مزیت مهم و مطرح محصولات جنوب کرمان به ویژه مرکبات و خرما سالم بودن آنها است.
درینی گفت: تلاش گسترده حوزه معاونت بهبود تولیدات گیاهی این سازمان در راستای تحقق برنامه پنجم توسعه در این زمینه با کاهش مصرف سموم و کودهای شیمیایی، توسعه مبارزه تلفیقی با آفات و مبارزه بیولوژیک این منطقه را از پیشگامان تولیدات ارگانیک در خاورمیانه قرار داده است.
انتهای پیام/80002/ز20/د1000