به گزارش خبرگزاری فارس از جیرفت، محمدعلی سیفی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شهرستان جیرفت با سطح زیر کشت بالغ بر یکهزار هکتار یکی از مناطق اصلی تولید محصول زیتون در استان کرمان محسوب میشود.
وی افزود: برداشت این محصول از اواسط شهریور ماه جاری برای مصارف کنسروی به صورت زیتون سبز آغاز شده و از اوایل مهرماه نیز برداشت این محصول به صورت روغنی آغاز و تا پایان آبان ماه سال جاری ادامه دارد.
سیفی تصریح کرد: عمده سطح زیر کشت زیتون شهرستان جیرفت مربوط به بخش جبالبارز است و مابقی سطح زیر کشت شهرستان در بخش ساردوئیه و دهستان اسفندقه واقع شده است.
وی خاطر نشان کرد: متوسط عملکرد این محصول حدود یک تن در هکتار است که محصول برداشت شده به بازارهای شهرستان و استان عرضه میشود.
سیفی بیان داشت: عمده مشکلات زیتونکاران شهرستان کمبود شدید صنایع فرآوری و تبدیلی این محصول است که در حال حاضر صرفاً یک واحد کارگاه 150 کیلوگرمی تهیه روغن زیتون در شهرستان موجود است و به هیچ عنوان تکافوی نیاز شهرستان را نمیدهد و بسیاری از افراد زیتون برداشتی را برای فرآوری به سایر استانها منتقل میکنند.
انتهای پیام/2655/ح30/د1000