احمدرضا رئیسزاده امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان محصولات برداشت شده در استان اصفهان را شامل پنج محصول دانست و اظهار داشت: محصولاتی که در حال حاضر در استان در حال برداشت هستند بادام، گردو، انگور و زیتون هستند.
وی ادامه داد: محصول بادام در سطح 11 هزار و 600 هکتار کشت میشود که از این میزان 8 هزار و 700 هکتار بارور و 2 هزار و 900 هکتار نهال است.
مدیر امور باغبانی جهادکشاورزی افزود: با توجه به سطح زیر کشت پیشبینی میشود 8 هزار و 500 تن محصول در سال جاری برداشت شود که اکنون نیز در حال برداشت است.
این مسئول تاکید کرد: شهرستانهای عمده در تولید این محصول نجفآباد، تیران و کرون، چادگان و لنجان بیشترین میزان تولید را دارد و در کشور نیز اصفهان دارنده رتبه چهارم است.
رئیسزاده با بیان اینکه تولید بادام در سال جاری افزایش داشته خاطرنشان کرد: تولید بادام در استان نسبت به سال گذشته 650 تن افزایش داشته که در ارقام مامایی، منقی و ربیع کشت میشود.
وی در ارتباط با محصول گردو ابراز داشت: تولید گردو در استان در حال حاضر در سطح 6 هزار و 400 هکتار کشت میشود که که از این میزان 5 هزار و 800 هکتار سطح بارور و بقیه نهال است و پیشبینی میشود 10 هزار و 700 تن گردو در سال جاری برداشت شود.
مدیر امور باغبانی جهادکشاورزی افزود: این محصول به دلیل سرمازدگی در فصل سرما و گرمازدگی شدید در ابتدای سال 800 تن کاهش تولید گردو در استان را داشتهایم.
این مسئول ادامه داد: انگور از دیگر محصولاتی است که در حال حاضر در سطح 6 هزار و 800 هکتار کشت میشود که 6 هزار و 600 هکتار از این سطح بارور بوده و پیشبینی تا پایان سال 66 هزار تن برداشت میشود و نسبت به سال گذشته 5 تن اقزایش داشته است.
رئیسزاده از عمده ارقام این محصول را عسگری دانست و تصریح کرد: محصول انگور در شهرستانهای نجفآباد، شهرضا، شاهینشهر، مبارکه، تیران و کرون، لنجان و خوانسار کشت میشود.
وی با بیان اینکه امسال 10 درصد افزایش تولید زیتون داشتهایم، اذعان داشت: سطح زیر کشت این محصول یک هزار و 200 هکتار کشت است که 400 هکتار آن بارور بوده و پیشبینی میشود 400 تن محصول در برداشت.
این مسئول متذکر شد: این محصول در شهرستانهای اصفهان، کاشان، نجفآباد، خوروبیابانک، فلاورجان، اردستان و مبارکه به دو منظور کنسروی و روغنی کشت میشود که بیشتر جهت کنسرو استفاده میشود.
انتهای پیام/63015/ن30/ژ1001