مرضیه صادقی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرمان اظهار داشت: با همکاری واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت شهرستان ارزوئیه از تخممرغهای مورد استفاده در شیرینیپزیها بازدید به عمل آمد.
وی بیان داشت: در این بازدید تخممرغهای فاقد تاریخ تولید و انقضا جمعآوری و تذکرات لازم در این زمینه داده شد.
صادقی عنوان کرد: تخممرغ خوراکی از فرآوردههای خام دامی پرمصرف در تهیه انواع کیک و شیرینی است و در صورت آلوده بودن به انواع مختلف میکروبها به ویژه سالمونلا موجب ایجاد بیماری در افراد به خصوص کودکان میشود.
وی ماندگاری تخممرغ در دمای صفر تا چهار درجه را تا یک ماه دانست و بیان داشت: پوسته خارجی در تخممرغ فاسد بیرنگ و با نازک شدن پوسته امکان ورود هر نوع قارچ و باکتری به محتویات داخل تخممرغ فراهم میشود.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان ارزوئیه گفت: اگر نظارت صحیح از سمت نیروهای مراکز بهداشت و دامپزشکی به صورت مستمر صورت نگیرد، مشکلات زیادی را به بار میآورد.
صادقی از مردم خواست، در صورت مشاهده هرگونه تخلف در مراکز عرضه تخممرغ مراتب را سریعا برای پیگیری به شبکه بهداشت و دامپزشکی اطلاع دهند.
انتهای پیام/2446/ع10/د1000