اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

جانشین معاون هماهنگ‌کننده ناجا:

56 دفتر تحقیقاتی ناجا فعال است

جانشین معاون هماهنگ‌کننده نیروی انتظامی گفت: 56 دفتر تحقیقاتی ناجا در مناطق مختلف کشور فعالیت کرده و اولویت‌های تحقیقی و پژوهشی را تعیین می‌کنند.

56 دفتر تحقیقاتی ناجا فعال است

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، سردار محمدجواد زاده‌کمند عصر امروز در مراسم پایانی همایش عشایر، نظم و امنیت در اردبیل اظهار داشت: ما در این 56 مرکز تحقیقاتی و پژوهشی که به همت پلیس در مناطق مختلف کشور راه‌اندازی شده و فعالیت می‌کند، سعی داریم در گروه‌های مختلف تحقیقی و پژوهشی کارهای ویژه و منحصر به فردی را با هدف حل مشکلات و کاهش آسیب‌ها انجام دهیم.

وی تصریح کرد: در این دفاتر تخصصی، پلیس در کنار مأموریت معمول خود در یک مأموریت ویژه سعی می‌کند محورها و موضوعات مختلف اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی را مورد توجه قرار داده و در این زمینه بتواند با تعیین اولویت‌ها و برنامه‌های تحقیقی، پژوهشی همایش‌هایی را در طول سال برگزار کند.

زاده‌کمند خاطرنشان کرد: در همین رابطه 40 همایش علمی در 40 موضوع متفاوت در استان‌های مختلف برگزار شده و استان اردبیل سی‌امین استان کشور است که امروز میزبان همایش عشایر، نظم و امنیت به شکل ملی و با حضور اندیشمندان، صاحب‌نظران و فرهیختگان بوده است.

این مسئول در ادامه سخنان خود اضافه کرد:‌ نکته مهمی که در این همایش به عنوان یک کارگروه علمی مد نظر قرار گرفته تهیه و تدوین نظریه‌های بومی و محلی متناسب با نیازمندی استان‌های مختلف به ویژه استان اردبیل است که در این زمینه امیدواریم دستاوردهای بسیار خوب و مطلوبی را شاهد باشیم.

وی در ادامه بیان کرد: کاربردی کردن این نظریه‌ها گام بسیار مهم و بلندی است تا در کنار برقراری امنیت، آرامش و نظم در جامعه عشایری بتوانیم از یافته‌های علمی و تحقیقاتی استفاده کنیم.

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، جانشین معاون هماهنگ‌کننده ناجا به تأثیرگذاری این یافته‌های علمی در عرصه عمل و تصمیم‌گیری اشاره کرد و ادامه داد: در این باب توجه به فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی بسیار حائز اهمیت است چرا که عشایر ما در طول تاریخ حافظ و مدافع این فرهنگ و مبانی اعتقادی، ارزشی بوده است.

زاده‌کمند بحث اقتصادی را نیز در حوزه توجه به جامعه عشایری به عنوان مرزبانان اعتقادی و ارزش‌های متعالی یادآور شد و گفت: سنگربانان مظلوم اما پرتوان با حضور قدرتمندانه در سنگر اقتصادی قادر به بروز و ظهور توانمندی‌هایی هستند که کمتر کسی باور می‌کند عشایر از قدرت بی‌نظیری در عرصه اقتصادی و خودکفایی کشور برخوردار است.

وی اهمیت مشارکت 14 استان مرزنشین را در استمرار و تقویت مؤلفه‌های نظم و امنیت در جامعه عشایری و مناطق مرزی یادآور شد و افزود: بنده خود روستایی‌زاده هستم و با جامعه عشایری از دوران دفاع مقدس انس و الفتی دیرینه دارم و معتقدم فداکاری عشایر در جنگ هشت ساله و آمادگی روحیه آنها مثال‌زدنی است.

جانشین معاون هماهنگ‌کننده ناجا در پایان سخنان خود تصریح کرد:‌ امیدواریم برگزاری این همایش در کنار ادای دین به شهدای عشایر فرصتی برای بازنگری و بازبینی موضوع نظم و امنیت در جامعه عشایری باشد تا این حرکت به یک انسجام و وحدت کامل منجر شود.

انتهای پیام/62004/ک40/ض1002

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول