به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، مسیب سلطانی بعد از ظهر امروز در جریان بازدید خبرنگاران از کشتارگاه صنعتی دام نوشین حلال اصفهان اظهار کرد: این کشتارگاه از سال 88 به منظور تهیه و تولید محصولی حلال، پاک و سالم احداث شده است.
وی با اشاره به اینکه این مجتمع یکی از نخستین مجتمعهای پروتئینی در کشور است، ادامه داد: با راهاندازی فاز یک کارخانه که در واقع کشتارگاه گاو، گوساله، گوسفند و بز است، برای بستهبندی آلایش، بستهبندی گوشت قرمز مشغول به فعالیت شده است.
مدیرعامل کشتارگاه مجتمع پروتئینی حلال اصفهان تصریح کرد: این مجتمع مجهز به سردخانه یک هزار تنی است که عملیات پیش سرد کردن لاشههای ذبح شده را به مدت حداقل 6 ساعت انجام میدهد.
وی اضافه کرد: با بهکارگیری پیش سرد در کشتارگاه میتوان از ابتلای مصرفکنندهها به بیماری تب کریمه کنگو جلوگیری کرد.
سلطانی اذعان داشت: نگهداری لاشههای کشتاری در دمای یخچالی بین صفر تا چهار درجه سانتیگراد، علاوه بر ترد شدن گوشت، منجر به گذراندن مرحله جمود نعشی در گوشت و بدین ترتیب با کاهش PH لاشهها پاتوژنهای احتمالی حذف میشود.
وی با بیان اینکه این اساسنامه از پنجم مردادماه سال جاری به قصابیهای سطح شهر ابلاغ شده است، تأکید کرد: براساس این اساسنامه تنها باید گوشتهای پیش سرد شده را در واحدهای خود به فروش برسانند.
مدیرعامل مجتمع پروتئینی حلال گوشت اصفهان ابراز داشت: این نکته در کشتارگاههای سنتی رعایت نمیشود و در حال حاضر تنها دو کشتارگاه در اصفهان دارای سردخانه پیش سردکن است؛ یکی فساران و دیگری مجتمع پروتئینی نوشین حلال است و این در حالی است که بیشتر فرآوردههای گوشتی اصفهان از کشتارگاههای سنتی تأمین میشود.
وی، ساخت فازهای دیگر این مجتمع را بیان کرد و اظهار داشت: در ادامه فاز نخست این مجتمع شاهد راهاندازی تصفیهخانه پسآب فاضلاب هستیم تا آلودگی صنعتی ایجاد نشود و این آب جهت آبیاری زمینهای اطراف استفاده شود.
سلطانی در پایان با اشاره به اینکه عملیات ساخت این مجتمع در زمینی به مساحت دو هکتار و با 6 میلیارد تومان اعتبار توسط سرمایهگذاران خصوصی صورت گرفته است، تأکید کرد: این کشتارگاه ظرفیت روزانه کشتار یک هزار رأس دام را دارد.
انتهای پیام/63007/ذ30/ژ1001