به گزارش خبرگزاری فارس از جم، احمد قاسمی پیش از ظهر امروز در نشست مسئولان شهرستان جم اظهار داشت: توجه به سلامتی شهروندان در تمام ایام سال از برنامههای مهم شبکه بهداشت و درمان است و در این مسیر از تمام توان و ظرفیت موجود بهره میبریم.
وی با بیان عملکرد شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم در ماه مبارک رمضان خاطرنشان کرد: در ماه مبارک رمضان با توجه به فعالیت بیشتر بعضی صنوف و استقبال چشمگیر روزهداران از مواد غذایی همچون آش، حلیم، شله زرد، زولبیا، بامیه و ... بعضی اماکن ممکن است به منظور سود بیشتر اقدام به فعالیتهای غیرمجازی همچون استفاده از رنگ بهجای زعفران، عرضه غذای گرم در ظروف پلی اتیلنی، استفاده از روغنهای غیرمجاز و ... کنند.
رئیس شبکه بهداشت جم بیان کرد: همچنین با توجه به فصل گرما و افزایش حجم کاری به بهداشت فردی و محل کار نیز ممکن است کمتر توجه شود لذا به همین دلیل طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی با حساسیت بیشتری نسبت به ماههای دیگر انجام شد
قاسمی ابراز داشت: بازرسین بهداشت محیط که در این ماه در دو شیفت صبح و عصر فعال بودند از 22 مرکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه بازدید کردند و 16 مرتبه نمونهبرداری به منظور انجام آزمایش صورت گرفت.
وی گفت: همچنین مساجد نیز 85 مرتبه مورد بازرسی قرار گرفتند و از لحاظ امکانات بهداشتی و محیطی چک شدند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم از انجام 364 بازدید از واحدهای تولید و توزیع مواد غذایی جم خبر داد و یادآور شد: در مجموع 364 مرتبه بازدید در ماه مبارک رمضان از صنوف مختلف و واحدهای تولیدی و توزیع مواد غذایی انجام شد که نتیجه آن جمعآوری 113 کیلوگرم مواد غذایی غیر قابل مصرف و معرفی 5 مورد متخلف به مراجع قضایی بود.
وی افزود: همچنین 9 مورد شکایت مردمی نیز در این ماه مورد بررسی قرار گرفت که امیدوار هستیم رضایت خاطر شهروندان را فراهم کرده باشیم.
انتهای پیام/2451/ش30/پو3002