اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

فرماندار قروه:

جشن گلریزان تحکیم فرهنگ مشارکت در جامعه است

فرماندار قروه گفت: برگزاری جشن گلریزان زمینه‌ساز تحکیم فرهنگ مشارکت در جامعه است و مدتی است این فرهنگ در شهرستان نمود بیشتری یافته است.

جشن گلریزان تحکیم فرهنگ مشارکت در جامعه است

به گزارش خبرگزاری فارس از قروه، محمدرسول شیخی‌زاده پیش از ظهر امروز در جشن گلریزان آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد با بیان این مطلب گفت: گره‌گشایی از برخی مشکلات مختص خیرینی است که سعادت دنیا و آخرت را برای خود رقم می‌زنند.

وی افزود: بذل و بخشش و انفاق مال برای رفع نیازهای مادی و معنوی در جامعه که نشات گرفته از حس نوع دوستی و احساس مسئولیت اجتماعی انسان است، راهگشای بسیاری از مشکلات جوامع به شمار می‌رود.

فرماندار قروه با اشاره به نقش خیرین در پیشبرد امور شهرستان گفت: در مدت اخیر شاهد ورود چشمگیر خیرین به عرصه‌های مختلف شده‌ایم که این مسئله نشان از رشد اجتماعی و درک اهمیت مشارکت در اجرای امور خیریه دارد.

شیخی‌زاده افزود: پیشگامی خیران نیک‌اندیش در قروه در انجام کارهای خیر و کمک به مستمندان و افراد بی‌بضاعت محسوس و به خوبی نمایان است.

وی با بیان این‌که اسلام به عنوان یک دین جامع و کامل، دنیا و آخرت تمام انسان‌ها را در نظر گرفته است، کمک به نیازمندان را خیر دنیا و آخرت دانست و گفت: ‌بزرگان دین اسلام که در تمامی زمینه‌ها الگوی بشریت محسوب می‌شوند در برآوردن نیازها، همواره دیگر نیازمندان را بر خود ترجیح می‌دادند و از این رو ما در این زمینه باید دست یاریگری داشته باشیم و به مستمندان به‌ویژه در ماه مبارک رمضان کمک کنیم.

شیخی‌زاده با تاکید بر این‌که جشن گلریزان می‌تواند زمینه‌ساز تحکیم بخش فرهنگ مشارکت در جامعه باشد، گفت: در کمک به زندانیان نیازمند، مردم می‌توانند در جهت رفع مشکلات پیشگام باشند و برای تحقق این مهم باید راهکارها شناسایی و زمینه جلب اعتماد مردم فراهم شود.

وی همچنین شناسایی ظرفیت‌های مردمی برای کمک به افراد نیازمند در زندان‌ها را از راهکارهای جلب مشارکت خیرین دانست و یادآور شد: با ورود خیرین به عرصه حمایت از زندانیان مالی، شاهد کاهش چشمگیر آسیب‌های اجتماعی خواهیم بود.

به گفته فرماندار قروه، وجود انسان در هر لحظه نیازمند انجام امور خیر است و هر کس در هر شرایطی به اندازه توان خود می‌تواند در امور خیر شریک شود، چراکه راه‌های کارهای نیک محدود نیست.

وی با اشاره به این‌که دین مبین اسلام، ممتازترین دین در بین ادیان الهی از نظر ارزش و غنای خلقت انسان به شمار می‌رود، افزود: انجام عبادت الهی که برترین هدف آفرینش است در تمامی ابعاد آن، راه رسیدن به سعادت، فضلیت و عدالت کامل است.

شیخی‌زاده خداوند را منشا تمامی خوبی‌ها دانست و اظهار داشت: از آنجا که همه امور نیک از وجود خداوند سرچشمه می‌گیرد، امکان انجام آن در روزی زمین تنها به بندگان نیک خدا اختصاص دارد.

وی با اشاره به دستورات دینی مبنی بر پرهیز از شتاب در انجام امور گفت: تنها در یک زمینه به این امر تاکید شده است و آن عجله در کار نیک و سبقت گرفتن از یکدیگر برای انجام آن است.

این مسئول در پایان با اشاره به تاثیر متقابل انسان‌ها از یکدیگر در زندگی اجتماعی گفت: از نظر روابط اجتماعی، انسان‌ها به عنوان موجوداتی اجتماعی نمی‌توانند نسبت به سرنوشت یکدیگر منفعلانه عمل کنند و مشارکت در امور خیر راهکاری فعالانه برای بهبود روابط اجتماعی است.

انتهای پیام/79009/م30/ژ1001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول