به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، این کارگاه آموزشی همزمان با 18 و 19 تیر ماه با شرکت نوجوانان 10 سال به بالا برگزار میشود.
پس از برگزاری کارگاه آموزشی، مسابقهای با حضور گروههای شرکتکننده برگزار میشود.
جشنواره غذا و مسابقه آشپزی در قزوین
همچنین بنا به گزارش دیگری به همت کانون بانوان خانه فرهنگ نواب قزوین جشنواره غذا و مسابقه آشپزی با هدف آشنایی بانوان با غذای سالم و پخت غذای ایرانی، سنتی و ساده برگزار شد.
این جشنواره با شرکت 50 نفر از بانوان و پخت 34 نوع غذا برگزار شد.
داوری این مسابقه را دو نفر از کارشناسان تغذیه و بهداشت بر عهده داشتند و یک داور ناظر مسابقه بود.
به نفرات اول تا پنجم این مسابقات جوایز ویژهای اهدا شد و رتبه نخست این مسابقه را بانوی 75 سالهای برای پخت غذای اشکنه از آن خود کرد.
انتهای پیام/2667/ب۲۰