داریوش دیودیده امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در یاسوج از استمرار روند بهبود کیفیت آرد و نان استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد و اظهار داشت: مردم استان کهگیلویه و بویراحمد از این بابت نگرانی نداشته باشند.
وی ادامه داد: با بررسیهای انجام گرفته توسط اداره غله و اداره کل استاندارد، کیفیت آرد استان در وضعیت مناسبی قرار دارد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه باید فرهنگسازی لازم در خصوص مصرف نان سبوسدار صورت گیرد، افزود: مردم تنها به خصوصیت ظاهری نان توجه نکنند.
وی نوع ماشینآلات، وضعیت نیروی انسانی، زمان و نحوه پخت نان را از عوامل تأثیرگذار در کیفیت نان دانست و گفت: این عوامل به جد مورد بررسی قرار میگیرد و تصمیمات مناسب در این زمینه أخذ خواهد شد.
دیودیده تصریح کرد: از آنجا که نان و کیفیت آن از دغدغهها و موارد حساس است، گشتهای نظارتی در همه روزهای ایام هفته با حضور بازرسان صنعت و معدن، اداره غله و اتحادیه نانوایان صورت میگیرد تا تخلفات این حوزه رصد شود و با آنها برخورد شوند.
وی با بیان اینکه در کنار سیاستهای تنبیهی، اهرمهای تشویقی را نیز در دستور کار داریم، عنوان کرد: نانوایان باید خود را با وضعیت فعلی آرد تطبیق دهند و بر اساس شرایط فعلی واحدهای نانوایی خود را اداره کنند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد به مردم استان این اطمینان را داد که کیفیت آرد و نان استان در شرایط مناسبی قرار دارد و نگرانی از این بابت وجود نداشته باشد و به دنبال این هستیم که کیفیت را در حد امکان ارتقا دهیم.
وی از مردم استان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف و داشتن شکایت از روند کار واحدهای نانوایی مراتب را با شماره تلفن 124 و یا به صورت حضوری به سازمان صنعت، معدن و تجارت این استان و یا ادارههای شهرستانی اطلاع دهند.
انتهای پیام/82009/م30/پ3003