اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس اداره تبلیغات اسلامی آبیک:

شناخت سیره امام زمان (عج) از وظایف منتظران واقعی است

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان آبیک شناخت سیره و صفات امام زمان (عج) را از وظایف منتظران واقعی این امام همام برشمرد.

شناخت سیره امام زمان (عج) از وظایف منتظران واقعی است

حجت‌الاسلام سید جلال حسینی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در آبیک اظهار داشت: طبق ادعیه وارده در کتب دینی، منتظران واقعی امام زمان (عج) وظایف زیادی بر عهده دارند که می‌توان به دعا کردن برای ظهور امام زمان (عج)، عشق ورزیدن به امام و معرفی و علاقه‌مند کردن دیگران به ایشان، رعایت ادب در همه زمینه‌ها و شئونات اخلاقی، صدقه دادن برای حضرت مهدی (عج) و تبیین مناقب و فضایل این امام همام برای دیگران اشاره کرد.

وی افزود: طبق احادیث بهترین عمل انتظار فرج است که این منتظر بودن خود عبادت محسوب می‌شود.

این مسئول ادامه داد: یک منتظر واقعی باید با برقراری ارتباط با امام زمان (عج) در زندگی روزمره به گونه‌ای عمل کند که تصور کرده امام در کنار اوست و پیش روی امام قرار دارد و امام او را نظاره می‌کند.

فرهنگ مهدویت با اعتقاد عملی نهادینه‌ می‌شود

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان آبیک با بیان اینکه فرهنگ مهدویت را‌ می‌توان با اعتقاد عملی در جامعه نهادینه کرد، افزود: برای ترویج فرهنگ مهدویت باید واجبات را انجام داده و محرمات را ترک کرد و وظایفی که در قرآن کریم، دستورات دینی و اهل بیت (ع) به ما دست رسیده را در زندگی فردی و اجتماعی پیاده کرد.

حسینی خاطر نشان کرد: یکی از مهم‌ترین واجباتی که باید در جامعه اسلامی احیا شود، احیای امر به معروف و نهی از منکر است که وظیفه همه آحاد جامعه به حساب می‌آید.

وی اضافه کرد: در روایتی از معصوم (ع) آمده است که پس از هر نماز واجب و مستحب با امام زمان (عج) بیعت و تجدید بیعت کنید و با دوستداران حضرت ولی‌عصر (عج) دوست و با دشمنانش دشمن باشید.

جشن‌های نیمه شعبان انسان را به خداشناسی سوق دهد

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان آبیک با بیان اینکه جشن‌های نیمه شعبان باید انسان را به سمت خودسازی و خداشناسی سوق دهد، گفت: شادی در اسلام به این معنا است که انسان را از دین و راه حق خارج نکرده و به باطل نکشاند.

حسینی ادامه داد: در قرآن کریم در خصوص شادی آمده است که به سخن لغو و بیهوده منجر نشود، چرا که بیان سخن بیهوده جزو صفات مؤمنین نیست.

وی بیان کرد: شادی واقعی آن است که انسان را به خدا نزدیک کرده و در مسیر قرآن کریم و اهل بیت (ع) قرار دهد.

این مسئول افزود: در شرع مقدس اسلام شادی باید در حد متعارف خودش باشد و منجر به فعل حرام نشود.

حسینی اظهار داشت: متأسفانه گاهی اوقات خبر رسیده که در جشن‌های نیمه شعبان از موسیقی‌های مبتذل استفاده می‌شود که انجام این‌گونه کارهای ناشایسته در شأن یک مسلمان شیعه نیست.

وی گفت: امام صادق (ع) فرموده است: شیعیان را با چهار صفت می‌توان شناخت نخست اینکه از باقی‌مانده گل ما آفریده شده‌اند، دوم اینکه به آب ولایت ما عجین شده‌اند، سوم اینکه در حزن و اندوه ما محزون و نالان هستند و آخر اینکه در شادی ما شاد هستند که نیمه شعبان بهترین فرصت برای شادی اهل بیت (ع) است و باید به نحو مطلوب و در‌خور شأن امام زمان (عج) برگزار شود.

انتهای پیام/77006/ق40/ظ1004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول