اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی مساجد قم عنوان کرد

شبکه اجتماعی کانون‌های مساجد منشاء اثر بسیاری از حرکات اجتماعی

مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان قم کانون‌ها را به عنوان قطب فرهنگی دانست و گفت: کانون‌های مساجد به عنوان یک شبکه اجتماعی می‌تواند منشاء اثر بسیاری از حرکات اجتماعی باشد.

شبکه اجتماعی کانون‌های مساجد منشاء اثر بسیاری از حرکات اجتماعی

به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از روابط عمومی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد قم، حجت‌الاسلام سعید روحانی در مراسم نشست فصلی معاونان آموزش و پژوهش کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد قم که در حرم مطهر حضرت معصومه (س) برگزار شد، کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد را دارای جایگاه ویژه‌ای در میان نهاد‌های فرهنگی دانست و اظهار داشت: زمانی کانون‌ها به عنوان مرکزی برای غنی‌سازی اوقات فراغت به حساب می‌آمدند، اما به مرور زمان کانون‌ها جایگاه خود را در مساجد و محله‌ها پیدا کردند و دید نسبت به کانون‌ها در سطح استان عوض شد.

وی تصریح کرد: الان هدف و نگرش در کانون‌ها تربیت یک انسان است که بسیار فراتر از غنی‌سازی اوقات فراغت است، برای رسیدن به این مهم باید برنامه‌ریزی زیادی داشته باشیم.

مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان قم یکی از عوامل موفقیت در کانون‌های مساجد را داشتن کادری موفق عنوان و خاطرنشان کرد: با کادرسازی در کانون‌ها مسئولیت‌ها تقسیم می‌شود و اعتماد به جوانان و نوجوانان زمینه جذب بیشتر آنها را به مساجد بیشتر می‌کند.

وی افزود: کانون‌هایی که کادر خود را معرفی نکرده‌اند بهتر است در کوتاه‌ترین زمان آنها را معرفی کنند تا بدین ترتیب کارها تخصصی‌تر دنبال شود.

مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد قم تبدیل کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد را به اتاق فکری برای انجام کارهای فرهنگی در راستای جذب جوانان و نوجوانان به مساجد و مبارزه با تهاجم فرهنگی دشمنان دانست و اظهار داشت: امروز مانند گذشته نیست که فقط برنامه‌های محدودی داشته باشیم، بلکه باید کانون‌ها اتاق فکری باشند تا جوانان برای مشکلات محله خودشان و مسائل فرهنگی فکر کنند و به جای نشستن پای ماهواره و گیم نت به مساجد روی بیاورند.

روحانی گفت: اجرای اینها نیاز به فکر دارد و راه حل هر محله هم ممکن است با جای دیگر تفاوت داشته باشد. کانون‌ها می‌توانند برنامه و اندیشه‌های خود را در این باره به دبیرخانه انتقال دهند تا برای مساجد دیگر نیز اجرایی شود.

وی کانون‌ها را به عنوان قطب فرهنگی در استان توصیف کرد و یادآور شد: رشد کانون‌ها در سال‌های اخیر بسیار خوب بوده و در استان به عنوان یک قطب فرهنگی محسوب می‌شود و در خیلی از موارد کانون‌های مساجد به عنوان یک شبکه اجتماعی می‌تواند منشاء اثر بسیاری از حرکات اجتماعی باشد.

وی خطاب به معاونان آموزش کانون‌های مساجد تصریح کرد: یکی از اهداف برپایی این جلسات آشنایی شما با یکدیگر است تا با ارتباط با یکدیگر هم‌افزایی داشته باشید و از ظرفیت‌های یکدیگر بتوانید بهره ببرید.

مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان قم افزود: هم‌افزایی موجب کاهش هزینه‌ها و بالا رفتن بهره‌وری می‌شود. برای رسیدن به نتایج بهتر نیاز به هم‌افزایی داریم. هر مسجدی که بتواند با مساجد دیگر ارتباط بهتری بگیرد می‌تواند موفق‌تر عمل کند.

انتهای پیام/2258/ط/چ3000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول