اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  غرب آسیا

آشکار شدن موضع دوگانه آمریکا در قبال بحرین

انتقاد 20 نماینده کنگره آمریکا از رژیم آل‌خلیفه/ لزوم اجازه ورود گزارشگر سازمان ملل به بحرین

در حالی که مسئولان دولت آمریکا در چند روز اخیر از شاه بحرین و روابط مستحکم با این کشور ستایش کردند، 20 نماینده کنگره آمریکا با انتقاد از رژیم بحرین خواهان اجازه ورود گزارشگر سازمان ملل در امر مبارزه با شکنجه به منامه برای تحقیق درباره موارد شکنجه در بحرین شدند.

انتقاد 20 نماینده کنگره آمریکا از رژیم آل‌خلیفه/ لزوم اجازه ورود گزارشگر سازمان ملل به بحرین

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اینترنتی جمعیت وفاق ملی اسلامی بحرین، 20 نماینده کنگره آمریکا از ممانعت بحرین از ورود خوان مندز گزارشگر سازمان ملل در امور مبارزه با شکنجه به این کشور ابراز ناامیدی کرده و این اقدام را مغایر با تعهدات بین‌المللی رژیم آل خلیفه دانستند.

این نمایندگان در نامه‌ای از حمد بن عیسی آل خلیفه خواستند تا از تصمیم خود در ممانعت از ورود مندز به بحرین صرف نظر کند زیرا تاخیر در انجام سفرش با تعهدات بین‌المللی بحرین مغایرت دارد.

امضا کنندگان این نامه همچنین ناامیدی خود را از ممانعت از ورود مندز به بحرین ابراز داشته و اشاره کردند که این دومین بار است که از مندز دعوت می‌شود که برای انجام ماموریتش به بحرین بیاید اما این دعوت لغو می‌شود.

20 نماینده کنگره آمریکا اشاره کردند: اتهامات خطرناکی به نیروهای امنیتی بحرین در سال‌های اخیر یعنی از زمان آغاز تظاهرات در خصوص شکنجه بازداشت شدگان اعم از مدافعان حقوق بشر یا فعالان سیاسی وارد شده است.

این بیانیه افزود: تعدادی از سازمان‌ها از جمله سازمان عفو بین‌الملل و مرکز حقوق بشر بحرین خواهان تحقیقات مستقل درباره ادعای موارد شکنجه و بدرفتاری شده‌اند و سفر مندز به انجام این امر کمک خواهد کرد زیرا وی برای همین کار تعیین شده است تا از دولت‌ها درباره اعمال شکنجه بازخواست کند.

در این نامه آمده است: مندز بعد از لغو سفرش به بحرین گفت که پیش بینی می‌کرده است که دولت بحرین با روحیه همکاری در مامورتش سهیم شود.

این نمایندگان بر مخالفت خود با شکنجه که براساس قوانین بین‌المللی جرم است، تاکید کردند.

آنها همچنین گفتند که مخالفت دولت بحرین با پذیرش خوان مندز همچنین با توصیه‌های کمیته انتصابی حقیقت یاب بحرین همخوانی ندارد زیرا این توصیه‌ها خواهان تجقیقات مستقل درباره موضوع شکنجه شده است امری که دولت بحرین با آن موافقت کرده است.

اعضای مجلس سنای آمریکا در این نامه خود به تاریخ هفتم ژوئن سال 2013 میلادی شاه بحرین را ترغیب کردند که تصمیم خود در ممنوعیت سفر مندز و سایر ناظران بین‌المللی را به عنوان فرصتی برای تحقیقات درباره موضوع شکنجه در بحرین به منظور پایان دادن به این موارد نقض حقوق بشر به شمار می رود، تغییر دهد.

انتهای پیام/ص

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول