به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، رحمان کرمی ظهر امروز در مراسم آغاز فعالیت این واحد تولیدی در شهرکرد، اظهار کرد: خشک کردن میوهها به روش مدرن و صنعتی علاوه بر اینکه موجب حفظ رنگ و طعم اولیه میوهها میشود و در عین حال بهداشتیتر است.
وی با اشاره به ارزش غذایی این میوههای خشک شده، گفت: از نظر ارزش تغذیهای، هر نصف لیوان میوه خشک شده تقریبا با یک لیوان میوه تازه خرد شده برابر است.
کرمی ابراز داشت: همه میوهها را میتوان خشک کرد، چراکه بافت فیبری دارند، سیب، کیوی، آناناس، موز، پرتقال، لیمو و حتی توت فرنگی را به راحتی میتوان خشک کرد که میتواند جایگزین خوبی برای پاستیل و شکلات در میان کودکان باشد که هم موجب هضم غذا و هم پیشگیری از سرطانها میشود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری اذعان داشت: با راهاندازی این واحد تولیدی زمینه اشتغال 10 نفر در استان فراهم شده است.
وی با اشاره به کسب تاییدیه استاندارد کیفیت بسیاری از کشورهای خارجی، گفت: این واحد تولیدی موفق شده است تاییدیه استاندارد کیفیت را از کشورهای عربستان، ترکیه و روسیه کسب کند.
کرمی با بیان اینکه این کارخانه ظرفیت تولید دو و نیم تن انواع چیپس میوه را در ماه دارد، افزود: این واحد تولیدی ظرفیت تبدیل سالیانه 100 تن انواع میوه، سبزیجات و حبوبات به صنایع تبدیلی را دارد.
انتهای پیام/68001/صا20/پ3003