احمدعلی معینی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شوشتر اظهار داشت: روزانه بازرسان بهداشتی برای نظارت بر کشتارگاهها و اماکن عرضه گوشت در سطح شهرستان اقدام به بازرسی میکنند و از این نظر مشکل خاصی در بهداشت شوشتر وجود ندارد.
وی درباره نظارت و بازرسی بر کشتارگاههای شهرستان شوشتر افزود: روزانه دو نفر بازرس بهداشتی به بازرسی لاشههای دامهای کشتار شده در کشتارگاه میپردازند و با مظاهر بیماری و فعالیتهای غیربهداشتی برخورد میکنند.
رئیس شبکه دامپزشکی شوشتر ادامه داد: لیست این گزارشها روزانه به شبکه دامپزشکی ارسال میشود.
وی خاطرنشان کرد: علاوه بر بازرسی روزانه کشتارگاهها، بازرسان اقدام به بازرسی اماکن عرضه گوشت و سایر فرآوردههای خام دامی در سطح شهرستان میکنند و در این بازدیدها با مظاهر غیربهداشتی برخوردی قاطع و صریح میشود.
ارزیابی عرضه گوشت
معینی درباره عرضه گوشت در سطح شهرستان تصریح کرد: عرضه گوشت در سطح شوشتر نسبت به بسیاری از شهرها خوب ارزیابی شده و در این زمینه بررسیها و بازرسیهای میدانی گواه این مدعا است.
رئیس شبکه دامپزشکی شوشتر گفت: همه لاشههای گوشت کشتار شده، علاوه بر مهر دامپزشکی، اتیکت زده شدهاند و این مسئله میتواند اطمینان خاطر خریدار را از بهداشت و سلامت گوشت افزایش دهد.
وی با اشاره به نحوه نگهداری گوشتهای کشتار شده در محلهای عرضه افزود: همه لاشهها و گوشتها در یخچال ویترینی آویزان و به صورت کشتار مجاز عرضه میشوند.
انتهای پیام/72006/م30/ث3001