اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس مؤسسه آموزش عالی آمل:

مجوز 2 رشته کارشناسی ارشد در مؤسسه آموزش عالی آمل أخذ شد

رئیس مؤسسه آموزش عالی غیردولتی آمل گفت: مجوز فعالیت دو رشته کارشناسی ارشد برای این مرکز أخذ شده است.

مجوز 2 رشته کارشناسی ارشد در مؤسسه آموزش عالی آمل أخذ شد

به گزارش خبرگزاری فارس از آمل، ابراهیم صالحی‌عمران ظهر امروز در همایش تجلیل از اساتید برتر مؤسسه آموزش عالی غیردولتی آمل اظهار داشت: آمل یکی از شهرهای کشور است که نخستین دانشگاه در آن تأسیس شده و در سالیان دور نظامیه در آن پابرجا بود.

وی با اشاره به اینکه باید دانشگاه‌ها امروزه با رشد و توسعه همراه باشند، افزود: مؤسسه آموزش عالی غیردولتی آمل از سال 84 فعالیت خود را در دو رشته کاردانی کامپیوتر و حسابداری آغاز کرد و هم‌اکنون دارای 25 رشته تحصیلی با جمعیت دانشجویی حدود دو هزار و 500 نفر است.

این مسئول با اعلام اینکه دانشجویان در هشت رشته کاردانی، هفت رشته کارشناسی ناپیوسته و پنج رشته کارشناسی پیوسته در این مرکز مشغول تحصیل هستند، گفت: مجوز فعالیت دو رشته کارشناسی ارشد نیز برای این مرکز أخذ شده است.

رئیس مؤسسه آموزش عالی غیردولتی آمل یادآور شد: در این مؤسسه 160 نفر اعضای هیئت علمی مشغول به کار هستند و حدود یک‌هزار و 900 نفر نیز فارغ‌التحصیل تحویل جامعه دادیم.

صالحی‌عمران با اشاره به اینکه برنامه توسعه‌ جامع پنج ساله‌ای را تقدیم وزارت علوم و تحقیقات کردیم، گفت: انتظار می‌رود با اجرای این برنامه طی پنج سال با عملیاتی شدن طرح توسعه‌ای، جمعیت دانشجویی ما به پنج هزار نفر برسد.

به گفته این مسئول، رویکرد اصلی این دانشگاه بیشتر گرایش‌های فنی و مهندسی به همراه رشته‌های علوم انسانی است.

وی با اعلام اینکه هم‌اکنون مهمترین مسئله آموزش عالی تربیت نیروی انسانی متخصص برای بازار کار است، تصریح کرد: هم‌اکنون آموزش عالی از خلاء‌ رنج می‌برد که آن خلاء حمایت فلسفی، اجتماعی و فرهنگی از سوی نهادهای مختلف است.

این مسئول با اشاره به اینکه باید پایه‌های نظری ارزشی و فرهنگی در دانشگاه‌ها مستحکم شود، ادامه داد: باید سرمایه‌های فرهنگی و ارزشی دانشگاه‌ها تقویت شود چراکه میانگین سواد دانشگاه‌ها در حد متوسط است که زیاد خوشایند نیست که البته نتیجه گسترش کمی و بازاری دیدن آموزش عالی را شامل می‌شود.

صالحی‌عمران با بیان اینکه باید در تربیت دانشجویان تجدید نظر شود، گفت: کردارها و رفتارهای مطلوب اجتماعی که برگرفته از دین مبین اسلام است بیشتر در دانشگاه‌ها مورد توجه قرار گیرد.

وی در پایان تصریح کرد: هم‌اکنون دانش و اطلاعات به شدت در حال افزایش است ولی شناخت به شدت در حال کاهش است، دانشجویان هم‌اکنون ضعف تحلیل و ضعف شناخت دارند که نمونه آن تصمیم‌گیری هیجانی است.

انتهای پیام/86012/م30/ض1002

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول