به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان به نقل از استاندارد و تحقیقات صنعتی استان سمنان، عباس رستمی در زمینه تولید مواد غذایی ارگانیک بیان کرد: در تولید مواد غذایی ارگانیک از مواد شیمیایی برای افزایش تولید محصول، استفاده نمیشود و این مواد دارای منشأ گیاهی یا حیوانی است.
وی همچنین افزود: حتی در زمینه دفع آفات نیز میتوان از روش مبارزه بیولوژیک استفاده کرد.
مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان سمنان افزود: گاهی میتوان با استفاده از روشهای بیولوژیک همزمان تولید را بالا برد و میزان آفتزدگی محصول را نیز کاهش داد.
رستمی بیان داشت: از این رو، استفاده از آفتکشها و سموم شیمیایی تنها راهکار افزایش محصول و رسیدن به بهرهوری بالاتر نیست؛ اما سادهترین آنهاست.
وی بیان کرد: لازم است تا کیفیت و سلامت قربانی کمیت نشود و در گام نخست به آن توجه صورت گیرد.
مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان سمنان افزود: بر اساس تحقیقات محققان، مواد غذایی ارگانیک همگی از نظر میزان مواد مغذی و همچنین کیفیت ریزمغذیها در سطح بالاتری نسبت به انواع غیر ارگانیک قرار دارند.
رستمی در ادامه خاطرنشان کرد: در همین راستا، سازمان ملی استاندارد ایران با تدوین استانداردهای ملی در زمینه محصولات غذایی ارگانیک گامی مؤثر در راستای بهبود سلامت و افزایش کیفیت مواد غذایی برداشته است.
وی تصریح کرد: در حال حاضر اعطای پروانه کاربرد علامت استاندارد در شرایط کنونی به متقاضیان عرصه تولید این محصولات به صورت تشویقی است؛ اما این امر نیز خود گامی مهم و ارزنده در این مسیر شناخته میشود.
مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان سمنان افزود: اداره کل استاندارد استان سمنان نیز در همین راستا، به اعطای نشان استاندارد تشویقی پس از انجام مراحل آزمونی و قانونی به تولیدکنندگان مواد غذایی ارگانیک در این استان اقدام کرده است.
انتهای پیام/2249/و/پ3003