اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس کانون وکلای کرمان:

فرهنگ استفاده از وکیل باید در جامعه نهادینه شود

خبرگزاری فارس: رئیس کانون وکلای دادگستری استان کرمان گفت: استفاده از وکیل در جامعه باید نهادیه و فرهنگ‌سازی شود.

فرهنگ استفاده از وکیل باید در جامعه نهادینه شود

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، محمد عارفی بعد از ظهر امروز در نشست خبری اظهار داشت: کانون‌های وکلا قدمتی به اندازه دستگاه قضائی دارند و وکالت همزمان با قضاوت تشکیل شده است.

وی بیان داشت: در سال 1333 کانون وکلای دادگستری ایران به منظور جلوگیری از تاثیرپذیری وکالت از سیاست به صورت مستقل و در کنار قوه قضائیه کار خود را آغاز کرد.

عارفی با بیان اینکه کانون وکلای دادگستری استان کرمان از 21 بهمن ماه سال 89 فعالیت خود را آغاز کرده است، افزود: این مجموعه با حضور پنج عضو اصلی و سه عضو علل‌بدل در هیئت مدیره که با رای مخفی وکلای پایه یک انتخاب می‌شود، فعالیت دارد.

وی خاطرنشان کرد: دوره فعالیت هیئت مدیره کانون دو ساله و هیئت رئیسه یک ساله است و اعضای هیئت مدیره تنها می‌توانند دو دوره پیاپی در انتخابات شرکت داشته باشند.

عارفی تصریح کرد: از جمله فعالیت‌های کانون وکلای کرمان خرید سه طبقه برای فعالیت مجموعه است.

وی عنوان کرد: همچنین زمینی به مساحت 3 هزار و 400 متر در هفت باغ کرمان خریداری شده که در فاز اول مجموعه آموزشی، فرهنگی، تفریحی و اسکان مهمانان کانون وکلا و در مرحله بعد ساختمان دائمی کانون در آن جا احداث می‌شود.

رئیس کانون وکلای دادگستری استان کرمان با اشاره به فعالیت یک هزار وکیل پایه یک در استان کرمان گفت: دوره کارآموزی وکلا 18 ماهه است و در صورت عدم قبولی در آزمون این دوره تمدید می‌شود و معمولا در هر دوره 15 تا 20 درصد ریزش داریم.

وی ابراز داشت: موثر بودن کانون وکلا بسته به فرهنگ‌سازی در جامعه برای استفاده از وکیل است، وکیل باید قاضی را راهنمایی کند و دستیار وی باشد.

عارفی خاطرنشان کرد: در بسیاری از کشورهای پیشرفته دستگاه قضائی تنها چند روز در هفته فعالیت دارد و بیشتر دعاوی در دفاتر وکلای دادگستری حل و فصل می‌شود.

وی تعامل دستگاه قضائی و عدالتی را برای اجرای عدالت واجب دانست و بیان داشت: پرونده‌های وارده به دستگاه قضائی بسیار بالا است و وقت زیادی را برای رسیدگی به آنها می‌طلبد.

عارفی با بیان اینکه در قوانین ما زیاد جرم‌انگاری شده است، افزود: قانونی که در حال حاضر اجرا می‌شود از سال 75 است که به صورت آزمایشی ارائه شد در حالی که برخی موارد آن سنخیتی با جامعه کنونی ندارد.

وی با اشاره به لایحه قانون مجازات اسلامی گفت: در این قانون بسیاری از موارد اصلاح، مواردی به آن اضافه و در برخی موارد نیز نوآوری شده است.

رئیس کانون وکلای دادگستری استان کرمان اذعان داشت: توصیه ما بر این است که هر فرد باید یک پزشک و یک وکیل شخصی داشته باشد.

عارفی با بیان اینکه استفاده از وکیل باید در جامعه نهادینه و فرهنگسازی شود، بیان داشت: اگر بنگاه‌های معاملات ملکی و خودرو زیر نظر وکلا و دادگستری فعالیت داشته باشند، مشکلات کنونی را شاهد نیستیم.

انتهای پیام/80017/ت30/ض1002

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول