اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون دادگستری گلستان:

گلستان در «تهدید» رتبه اول جرایم کشوری را دارد

خبرگزاری فارس: معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گلستان گفت: گلستان در جرایم اولویت‎های 10گانه رشد اول را در کل کشور در زمینه «تهدید» دارد.

گلستان در «تهدید» رتبه اول جرایم کشوری را دارد

حسین شعبانی امروز در گفت‎وگو با خبرنگار فارس در گرگان اظهار داشت: گلستان رتبه چهارم کشوری را در «توهین» دارد و این نشان می‎دهد که مردم هنوز الگوها و رفتارهای مناسب را فرا نگرفته‎اند.

وی با طرح این سوال که باید ببینیم نبض گلستان چگونه می‎زند؟ پاسخ گفت: قوه قضائیه نبض دستگاه‎های عمومی و اداری کشور است که مشاوره در کاهش آسیب‎های اجتماعی جوابگوی نبض جامعه نیست.

گلستان رتبه هفتم کشور در زمینه طلاق توافقی

به گفته شعبانی در بین اولویت‎های 10گانه گلستان در زمینه طلاق توافقی، رتبه هفتم کشور را داراست.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گلستان به مقایسه حرایم سه دهه سوم سال‎های اخیر پرداخت و تصریح کرد: در سه ماهه سوم سال 1389 تعداد 442 فقره پرونده وارد دستگاه‎های قضایی شد که در مقایسه با سه ماهه سوم سال 1390 به 460 فقره پرونده افزایش یافته و در سه ماهه سوم سال 1391 نیز 514 فقره پرونده با 58 پرونده افزایش وارد دستگاه‎های قضایی شده است.

شعبانی رتبه نهم اولویت جرایم را در زمینه گواهی عدم امکان سازش در گلستان عنوان کرد و افزود: در سه ماهه سوم سال 1389 تعداد 381 فقره پرونده، سه ماهه سوم سال گذشته تعداد 387 فقره پرونده و سه ماهه سوم سال 1391 تعداد 471 فقره پرونده در دستگاه‎های قضایی استان به ثبت رسیده است.

رشد اختلافات خانوادگی در گلستان

وی اضافه کرد: رتبه دهم اولویت جرم مربوط به الزام تمکین است که از سوی زوج ارائه می‎شود که در سه ماهه سوم سال 1389 تعداد 379 فقره پرونده، سه ماهه سوم سال گذشته تعداد 404 فقره پرونده و سه ماهه سوم سال‌جاری تعداد 456 فقره پرونده وارد دستگاه‎های قضایی استان شدند که این آمار رشد اختلافات خانوادگی را نشان می‎دهد.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گلستان ابراز داشت: رتبه سنی زوجین برای طلاق در بین زنان 20 تا 24 سال و در بین مردان 25 تا 29 سال است که بیشترین رتبه سنی را در طلاق نشان می‎دهد.

ضرورت توجه بیشتر به ایجاد کانون هماهنگی سازمان‎های مشاوره

شعبانی خواستار توجه بیشتر به ایجاد کانون هماهنگی سازمان‎های مشاوره‌محور شد و گفت: باید به لحاظ اعتبارات در این زمینه توجه ویژه‎ای شود تا مراکز مشاوره را در شهرستان‎ها نیز راه‎اندازی کنیم.

وی مدیریت قرارگاهی را ضرورتی مهم خواند و عنوان کرد: توان و ظرفیتی که در همه دستگاه‎ها برای مشاوره وجود دارد باید از طریق مدیریت قرارگاهی مورد توجه قرار بگیرد تا بر اساس اولویت‎های مهم مبادرت به مشاوره شود، همچنین نیاز است تا ارتباط و هماهنگی مناسبی بین مراکز مشاوره برقرار شود.

انتهای پیام/2307/ن30/ف4004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول