به گزارش خبرگزاری فارس از شیروان، دبیر کمسیون امور بانوان فرمانداری شیروان پیش از ظهر امروز در مراسم افتتاح این جشنواره که در محل مرکز بهداشت این شهر برگزار شد، گفت: به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و در راستای ترویج فرهنگ بومی و گسترش استفاده از غذاهای سنتی و بومی این جشنواره برگزار شد.
منیره سیاح اظهار کرد: در این جشنواره یک روزه 30 نفر از بانوان شیروانی شرکت کرده و غذاهایی را که طبخ کرده بودند به معرض نمایش گذاشتند.
وی افزود: غذاهای پخته شده از سوی این بانوان در این جشنواره شامل؛ انواع آشهای محلی و سنتی از جمله، انواع دلمه، انواع پلو، ماکارونی، انواع خورشها، حلوا، انواع نانها، انواع سالاد، خوراک مرغ، سوپ جو و ... است.
سیاح هدف از این اقدام فرهنگی را معرفی غذاهای مناسب با فرهنگ اسلامی و مفید برای سلامتی عنوان کرد.
دبیر کمسیون امور بانوان فرمانداری شیروان تصریح کرد: پس از کارشناسی توسط هیئت داوران، به 10 نفر برتر جوایزی اعطا شد.
انتهای پیام/63001/ح10/گ1003