نسرین غزنوی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در رامهرمز اظهار داشت: به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر و در راستای بومیگرایی و پرهیز از غذاهای آماده و نو در بازار، همچنین تشویق بانوان به پخت غذاهایی که علاوه بر سنتی بودن دارای خواص بیشتری نیز باشند، اقدام به برگزاری این جشنواره غذاهای محلی در شهرستان رامهرمز کردیم.
وی ادامه داد: در این جشنواره، 200 نفر از بانوان کدبانوی شهرستان با پخت انواع غذاهای محلی و سنتی استقبالی بینظیر به عمل آوردند که در پایان به 50 نفر از برگزیدگان، جوایزی ویژه اهدا شد.
رئیس اداره میراث فرهنگی رامهرمز خاطرنشان کرد: در حاشیه این جشنواره که در پارک خانواده رامهرمز برگزار شد، نوازندگان محلی به اجرای موسیقی محلی پرداخته و بانوانی که لباسهای محلی پوشیده بودند با پخت نان شیرین محلی، کام حاضرین را شیرین کردند.
وی اضافه کرد: این جشنواره با محوریت فرمانداری، میراث فرهنگی، هلال احمر و حمایت تعدادی از نهادهای اجرایی شهرستان برگزار شد که جای تقدیر و تشکر دارد.
غزنوی اظهار امیدواری کرد که اینگونه جشنوارهها که در ارتقای سلامت جامعه و معرفی غذاهای محلی به قشر جوان میتواند، نقش مؤثری را ایفا کند در طول سال با حمایت همه دستگاههای اجرایی و نهادها در چندین نوبت برگزار شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از رامهرمز، در این جشنواره فرماندار، رئیس ستاد دهه فجر و جمعی از مسئولان شهرستان نیز حضور داشتند.
انتهای پیام/ 72001/ذ20/گ1003