به گزارش خبرگزاری فارس از قروه، محمدرسول شیخیزاده شامگاه سهشنبه در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی قروه با بیان اینکه هماکنون 140 هزار نفر از جمعیت شهرستان در شهرها و روستاها گوشت مورد نیاز خود را از این کشتارگاه تامین میکنند اظهار کرد: وضعیت بهداشتی و کشتار دام در این واحد در شأن و جایگاه مردم قروه نیست.
وی با تاکید بر اتمام طرح مطالعاتی نیمهصنعتی شدن کشتارگاه شهرداری قروه تا 15 بهمن ماه سال جاری، گفت: این کارگروه مسئول مستقیم تامین سلامت و امنیت غذایی مردم است و از اینرو باید تمام تلاش خود را به این مقوله معطوف کند.
فرماندار قروه با بیان اینکه طول عمر و امید به زندگی ارتباط مستقیمی با سلامت افراد دارد گفت: ارتقای سلامت و بهداشت جامعه نیازمند همت همگانی است.
شهردار قروه نیز در این نشست با اشاره به اینکه کشتارگاه شهرداری قروه در حال حاضر فعال است، گفت: هماکنون روزانه 19 رأس دام سبک و سنگین به منظور تامین مایحتاج پروتیینی مردم قروه در این واحد کشتار میشود.
رضا درویشقادری تصریح کرد: در تعطیلی 2 ماهه این کشتارگاه، کار بهسازی و ایجاد تاسیسات فاضلاب و پسابهای حاصل از کشتار، احداث سردخانه، نقاشی و مرمت تاسیسات و سالنها و توسعه سالن کشتار شماره 2 با صرف یک میلیارد ریال اعتبار انجام شده است.
وی در پایان با تاکید بر اینکه هیچ مشکلی در زمینه تامین اعتبار برای نیمهصنعتی شدن کشتارگاه وجود ندارد؛ گفت: برای نیمهصنعتی شدن این واحد 10 میلیارد ریال اعتبار نیاز است که در مرحله نخست 5 میلیارد ریال برای مکانیزه کردن خط کشتار دام هزینه خواهد شد.
انتهای پیام/79009/آ30/ژ1001