به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان جوانرود، مصطفی عظیمی در نشست با مدیر عامل شرکت غله و بازرگانی استان کرمانشاه، نظارت و بازرسیهای مستمر، رقابتی شدن تهیه و عرضه نان، کاهش حجم صفهای نانوایی، مدیریت صحیح مصرف و کاهش ضایعات نان را از جمله عوامل مؤثر در کاهش سرانه مصرف آرد در شهرستان جوانرود عنوان کرد.
وی در خصوص کاهش ضایعات نان نیز عنوان کرد: ضایعات نان در شهرستان جوانرود از 33 درصد به هشت درصد کاهش یافته است.
فرماندار جوانرود تصریح کرد: 67 خبازی هماکنون در شهرستان جوانرود فعال است که به طور مستمر بر عملکرد آنها نظارت میشود و از این تعداد خبازی، 59 باب آن در شهر و هشت خبازی نیز در روستاها فعال است.
انتهایپیام/2700/م/ض1002