به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، حجتالاسلام جعفر شهشهانی روز گذشته در هفتمین همایش روز جهانی غذا با اشاره به پیوند صنعت، حوزه و دانشگاه گفت: در بررسیهای انجام شده به این نتیجه رسیدیم که برای تولید محصول حلال طیب باید پیوند مستحکم بین صنعت، حوزه و دانشگاه ایجاد کنیم.
وی در ادامه گفت: اگر در اقتصاد مقاومتی بخواهیم حرکت اساسی بکنیم باید نگاهها را عوض کنیم که این کار در سایه تغییر نگرشها در روش شناسی و معرفت شناسی علوم صورت میپذیرد که در پرتو حوزه و دانشگاه است.
پژوهشگر و محقق طب سنتی و اسلامی با اذعان بر اینکه باید فکر کنیم که این عمل طرح جامع و برنامهریزی دقیق میطلبد، متذکر شد: اگر بخواهیم غذای حلال طیب تهیه کنیم باید تحقیقاتی ارائه دهیم که از نگاه اسلام و علم برخیزد.
وی افزود: نوشیدن و یا خوردن در روح انسان واکنش به همراه دارد، به همین جهت ما باید به سمت برنامه ای برای تولید برویم که مبنای توحیدی در آن باشد.
شهشهانی تاکید کرد: باید در ایران تولید غذای حلال طیب آغاز شود و زمینه آن ایجاد مؤلفه های تولید صحیح در پرتو صنعت، حوزه و دانشگاه است.
وی اضافه کرد: امیدواریم با عمل به دستورهای دینی، دانش اسلامی به همراه تولید داخلی را برای ایران رقم بزنیم که در کنار آن غذای حلال طیب را از اصفهان به جهانیان معرفی کنیم.
انتهای پیام/ع20/ض1002