اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق(ع):

تحقق الگوی زندگی اسلامی به نقش‌آفرینی زنان نیازمند است

خبرگزاری فارس: عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق(ع) گفت: بدون نقش‌آفرینی زنان و اصلاح نگرش آنان در مسائل مربوط به خانواده، الگوی زندگی اسلامی در جامعه محقق نمی‌شود.

تحقق الگوی زندگی اسلامی به نقش‌آفرینی زنان نیازمند است

به گزارش خبرگزاری فارس از قم کبری پورعبدالله عصر امروز در همایش «طلاب خواهر، حوزه علمیه و انقلاب اسلامی» که در سالن همایش اداره‌ کل تبلیغات اسلامی استان قم برگزار شد اظهار کرد: طلاب خواهر در واقع پیشرو تمام بانوان نخبه جامعه اسلامی هستند و در تمام عرصه‌ها باید برای آنان الگو باشند.

وی ادامه داد: اساس حرکت در نظام ما، حرکت در مسیر اسلام است که طلاب پرچم‌داران این حرکت هستند.

عضو شورای فرهنگی اجتماعی زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به سفر مقام معظم رهبری به استان قم خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم مطالبات ایشان در این سفر را به درستی پیگیری کنیم، باید حرکت صحیح در مسیر اسلام را فراگرفته باشیم.

وی حفظ حجاب و خودسازی را از مسائلی دانست که مطالبات مقام معظم رهبری در این حوزه‌ها به بانوان طلبه مربوط می‌شود.

پورعبدالله اضافه کرد: طلاب خواهر به عنوان خواص جامعه زنان در این حوزه‌ها وظایف سنگینی دارند که باید این وظایف را شناسایی کرده و به طور دقیق آن را اجرا کنند.

عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق(ع) افزود: مهم‌ترین صحنه‌هایی که طلاب خواهر باید در آنان ایفای نقش کنند همان صحنه‌هایی است که دشمن برای استحاله فرهنگی جامعه به آن چشم دوخته است.

وی اظهار داشت: اگر نگاهی به وضعیت کنونی جامعه بیندازیم متوجه می‌شویم که دشمن دقیقاً در جایی موفق شده تا اهداف خود را در جامعه پیاده کند که حضور زنان در خانواده دچار ضعف شده است.

پورعبدالله با اشاره به اینکه حضور زن در خانواده هیچ جایگزین دیگری ندارد، عنوان کرد: زن مدیر عاطفی و مرد مدیر حقوقی خانواده است.

وی با اشاره به آسیب‌هایی که در این زمینه در میان طلاب خواهر وجود دارد ادامه داد: هر گاه زنی لباس تحصیل علوم دینی پوشیده و رتبه خود را از انجام نقش‌هایی مانند فرزند پروری و همسر داری بالاتر ببیند، دیگر نمی‌توان به شکل‌گیری الگوی اسلامی خانواده امید داشت.

عضو شورای فرهنگی اجتماعی زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی ابراز داشت: عبور از چارچوب خانواده و رعایت نکردن موازین عدم اختلاط در محیط‌های کاری یکی از آسیب‌های مهم امروز جامعه ما است.

وی گفت: اینکه زن برای کسب دانش و فضیلت خانواده خود را ترک کند و نیازمندی‌های خانواده را فاقد اولویت بداند، موضوعی است که موجب سست شدن بنیان خانواده شده و راهی برای حضور دشمن ایجاد می‌کند.

پورعبدالله با تاکید بر ضرورت آسیب ‌شناسی حضور اجتماعی زنان خاطرنشان کرد: مهم‌ترین عنصر تأثیرگذار در عرصه خانواده زنان هستند و برای حل چالش‌های مرتبط با خانواده راهی جز پرداختن به موضوع زنان نداریم.

وی با اشاره به اینکه طلاب خواهر باید در این زمینه الگوی تمام بانوان جامعه باشند، گفت: اگر در این زمینه خللی در رفتار این قشر دیده شود ضربه بزرگی به این ارزش‌ها در جامعه وارد خواهد شد.

عضو شورای فرهنگی اجتماعی زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به نظرات مقام معظم رهبری در مسئله افزایش جمعیت ادامه داد: تمام این مسائل به زنان و نگرش آنان مربوط می‌شود.

وی گفت: امروز در حوزه‌های علمیه خواهران واقعیت تبلیغ به طور کامل اجرا نمی‌شود و این مسئله با اشتغال برای بانوان اشتباه گرفته شده است.

پورعبدالله بیان داشت: امروز مشاهده می‌کنیم که فرزندان بانوان حوزوی آن طور که از این قشر انتظار می‌رود تربیت نمی‌شوند و این به خاطر همین نگرش غلط نسبت به نقش‌های اجتماعی است.

وی اظهار کرد: اگر با حفظ لباس طلبگی، تحصیل علم را به خاطر خود علم دنبال کرده و محوریت خانواده را بر هر چیز ترجیح دهیم، بسیاری از این آسیب‌ها کنترل می‌شود.

انتهای پیام/ی20

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول