محمدرضا قاسمی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شاهرود اظهار داشت: حدود 3 هزار و 400 هکتار از باغهای شهرستان شاهرود به کشت انگور اختصاص دارد که بیش از 2 هزار و 900 هکتار آن بارور و بقیه نهال است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود افزود: از مجموع تاکستانهای بارور شهرستان شاهرود، بیش از 2 هزار و 400 هکتار به انگور سرخ فخری شاهرود و 500 هکتار به سایر ارقام انگور تابستانی اختصاص دارد.
قاسمی از افزایش حدود 20 درصدی محصول سالجاری نسبت به سال قبل خبر داد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود افزود: مساعد بودن وضعیت آب و هوا، بارندگی مناسب، کمبود آفت در منطقه و کمک به تغذیه و اصلاح باغهای انگور از عوامل این افزایش تولید است.
قاسمی گفت: کار برداشت انگور تابستانی شامل خلیلی، عسگری، لعل، شاهانی و صاحبی از باغهای شهرستان شاهرود از ماه قبل آغاز شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود ادامه داد: برداشت انگور سرخ فخری در شاهرود که برای نگهداری در سردخانه و انبار مناسب است، از اوایل مهرماه آغاز میشود.
انتهای پیام/ع30/ف4004