به گزارش خبرگزاری فارس از یزد، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد، یوسف نقیایی اظهار داشت: انگور با دارا بودن فیبر غذایی در بهبود بیماری یبوست و حرکات دستگاه گوارش موثر است.
وی مهمترین مواد مغزی تشکیلدهنده انگور را کربوهیدراتها یا قند دانست و افزود: هر یکصد گرم انگور، 16 گرم کربوهیدرات دارد که بیشترین نوع قند موجود در این میوه از نوع گلوگز است که قند خون بدن را نیز تامین میکند.
مدیر گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: حجم هر 15 عدد دانه انگور تقریبا معادل یک سوم لیوان است که خود یک واحد غذایی محسوب میشود.
وی توصیه کرد: بیماران دیابتی باید از مصرف بیش از حد میوه انگور اجتناب کنند، چرا که مصرف زیاد این ماده غذایی، قند خون این بیماران را افزایش میدهد.
این کارشناس تغذیه ضمن بیان این مطلب که انگور با داشتن فیبر در کاهش چربی مضر خون، بهبود یبوست و حرکات دستگاه گوارش نقش مثبتی دارد، گفت: میزان پتاسیم موجود در میوه انگور در بهبود بیماریهای قلبی عروقی موثر است.
نقیایی با بیان این که امروزه از هسته انگور روغن خوراکی تهیه میشود، بیان داشت: افزایش سطح ایمنی بدن، بهبود بینایی، بهبود بیماریهای قلبی عروقی، افزایش شادابی و طراوت پوست، بهبود آسم و آمفیزم و اثرات مفید در پیشگیری و بهبود سرطانهای کولون، پروستات و سینه از مهمترین فواید روغن هسته انگور است.
انتهای پیام/خ30/گ1003