به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان به نقل از روابط عمومی شرکت غله و خدمات بازرگانی استان گلستان، سیاوش حسینپور اظهار داشت: در بخش تولید آرد، عمده کارخانجات استان با بهرهگیری از تکنولوژیهای بهروز و دارا بودن استانداردهای داخلی و خارجیso 22000 ، Iso 9001، HACEP توانستهاند در عرصه رقابت، روزبهروز کیفیت محصولات خود را افزایش داده و آرد با کیفیت بالا به بازار عرضه کنند.
وی تصریح کرد: تمام کارخانجات استان از سال 1386 تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی گلستان اقدام به غنیسازی آردهای تولیدی میکنند و گلستان در زمینه غنیسازی آرد با آهن و اسیدفولیک در سطح کشور پیشتاز بوده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی گلستان افزود: نظارت بر واحدهای آسیابانی و سایر مراکز ذخیرهسازی گندم استان با مشارکت فعال واحد کنترل کیفی اداره کل استان و در قالب اکیپی مشترک از نمایندگان بهداشت و سازمان صنعت، معدن و تجارت و استانداری از حیث اطمینان از صحت عملکرد واحدها در حفظ بهینه گندم و تولید آرد مطابق با اصول فنی و بهداشتی به صورت ادواری و مستمر صورت میپذیرد تا نهایتاً با تولید آرد مطلوب و استاندارد، نانی تهیه و بر سر سفرهها قرار گیرد که به حق شایسته مصرفکننده باشد.
حسینپور گفت: در راستای احترام به حقوق مصرفکننده و تأمین نان با کیفیت و بهداشتی علاوه بر تولید آرد کیفی با توجه به نقش محوری نیروی انسانی، آموزش این صنف در اولویت قرار داده شده و با همکاری اداره کل فنی و حرفهای استان طی تفاهمنامهای آموزشهای لازم برای مهارتافزایی شاغلان این بخش به صورت مستمر در حال انجام بوده و برنامهریزی شده است که با آموزش 20 درصد شاغلان این بخش در هر سال، طی پنج سال این امر تحقق بخشیده شود.
مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان گلستان خاطر نشان کرد: این اداره کل در صدد است تا علاوه بر جمیع عوامل مؤثر در افزایش کیفیت نان ضمن تعامل و همکاری هر چه بیشتر با دستگاههای ذیربط در قالب تیمهای بازرسی مشترک با تشدید نظارت بر واحدهای خبازی کیفیت نان را بیش از پیش بهبود بخشد.
انتهای پیام/ز30/د1000