اصغر پورباطنی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان در مورد افزایش قیمت گوشت گوساله در بازار اظهار کرد: این افزایش قیمت به دلیل مشکلاتی مانند نبود گوشت برزیلی و کاهش مقدار مرغ در بازار به وجود آمده است.
وی با اشاره به قیمت گوشت گوساله که در بازار به نرخ 19 هزار تومان در هر کیلو فروخته میشود، تاکید کرد: تغییر قیمت در گوشت گوساله به بسیاری از موارد از جمله واردات گوشت بستگی دارد و آینده را نمیتوان پیشبینی کرد.
رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان ادامه داد: مسئولان در صورتی که جلوی برخی از دلالبازیها را گرفته و مجوز برای واردات گوشت از زابل را صادر کنند به طور حتم بسیاری از مشکلات مربوط به بازار گوشت برطرف میشود.
وی در مورد مدیریت قصابیهای سطح شهر با اشاره به اینکه همکاران ما باید رضایت خاطر مشتریان را فراهم کنند، تاکید کرد: در صورتی که یک خریدار مایل به خریداری گوشت پاک کرده، بدون استخوان و چربی باشد با پرداخت قیمت این نوع گوشت میتواند رضایتمندانه از فروشگاه یا قصابی خارج شده و اتحادیه نیز با این موضوع هیچگونه مشکلی ندارد.
پورباطنی تصریح کرد: استانهای اصفهان و تهران به تنهایی تولید کننده گوشت گوسفند نیستند و بهترین نوع گوشت همواره از استانهایی مانند لرستان، کردستان و همدان وارد میشود.
وی ادامه داد: دفتر اتحادیه گوشت قرمز اصفهان به زودی به محل جدید خود در خیابان عسگریه نقل مکان میکند.
انتهای پیام/خ30/ض1002