محمدجواد ایزدیان صبح امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در سبزوار اظهار کرد: از این میزان 66 هزار قطعه در استخرهای دو منظوره و 60 هزار قطعه در سد سنگرد رهاسازی شده است.
مدیر جهاد کشاورزی سبزوار افزود: پیشبینی میشود در پایان فصل پرورش 130 تن گوشت ماهی برداشت شود که این رقم نسبت به سال گذشته 15 درصد افزایش نشان میدهد.
مدیر جهاد کشاورزی سبزوار تصریح کرد: ماهیان گرمابی در استخرهای خاکی و در مناطقی که دمای آب بین 18 تا 32 درجه سانتیگراد بوده قابل پرورش است.
وی یادآور شد: گوشت ماهی سریعتر از سایر گوشتها هضم شده و ارزش غذایی بالایی دارد.
مدیر جهاد کشاورزی سبزوار افزود: سبزوار با تولید سالانه 450 تن گوشت ماهی اعم از گرمابی و سردآبی، رتبه دوم تولید ماهی در خراسانرضوی را به خود اختصاص داده است.
انتهای پیام/ز30/ف4004