دکتر مرتضی بحرانی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در بوشهر اظهار داشت: اکیپهای کنترل و نظارت بر تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی (ویژه ایام ماه مبارک رمضان) با نظارت و بازرسی بر محصولاتی از قبیل گوشت قرمز، ماهی، میگو، مرغ، تخم مرغ و سایر فرآوردهها از ابتدای ماه مبارک رمضان فعالیت خود را در سطح استان در قالب 25 اکیپ بهداشتی در هر روز آغاز کرده و تا پایان ماه مبارک رمضان از ساعت 8 تا 20 کار خود را انجام دادند.
مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر در ادامه افزود: در بازرسیهای به عمل آمده در این طرح 323 مورد نمونهبرداری از محمولههای کشتارگاههای دام و طیور، مراکز عرضه و فروش فرآوردههای خام دامی، رستورانها و غذافروشیها صورت گرفت.
بحرانی اضافه کرد: در 3 هزار و 523 مورد بازدید صورت گرفته از یکهزار و 32 مرکز عرضه، 6 هزار و 806 کیلوگرم مواد غذایی با شرایط نامناسب ضبط و برای انجام آزمایشات لازم به آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی استان ارجاع شده و در همین راستا 12 مرکز عرضه متخلف نیز به همراه مستندات به مراجع قضایی معرفی شدهاند.
وی خاطر نشان کرد: نظارت بهداشتی و قرنطینهای دامپزشکی با همین جدیت در دیگر ایام سال نیز انجام میشود و مجموعه دامپزشکی نسبت به تضمین سلامت مواد غذایی در جامعه حساسیت ویژه خود را دارد.
مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر تصریح کرد: در سه ماهه اول سال 91 در راستای کنترل کیفیت فرآوردههای خام دامی در مقوله صادرات، واردات و همچنین مصرف داخلی تعداد یک هزار و 834 مورد آزمایش صورت گرفته است.
بحرانی در ادامه افزود: آزمایشات انجام شده در آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی استان بوشهر که دارای کد تائیدیه اتحادیه اروپا نیز است در قالب آزمایشات میکروبی و آنالیز شیمیایی بر روی محصولاتی همچون میگو، انواع ماهی، مرغ، گوشت قرمز، خوراک دام و آب مصرفی صورت گرفته است.
مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر گفت: آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی این ادارهکل با همکاری سازمان دامپزشکی کشور هماکنون مجهز به جدیدترین و مدرنترین دستگاههای آنالیز شیمیایی و میکروبی است که آمادگی لازم برای انجام انواع آزمایش بر روی محصولات صادراتی و وارداتی را دارد.
انتهای پیام/ل20/د1000