به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان جم احمد قاسمی شامگاه دوشنبه در بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی این شهرستان اظهار داشت: برای بهبود وضعیت سلامت جامعه تلاش بسیار زیادی توسط وزارت بهداشت و زیرمجموعههای این وزارتخانه در استان و شهرستانها انجام میشود و روزبهروز شاهد بهبود شاخصهای بهداشتی هستیم.
وی خاطر نشان کرد: نظارت بر تولید و توزیع مواد غذایی در دستور کار قرار دارد و به طور مرتب و منظم این مسئله انجام میشود.
این مسئول عنوان کرد: در ماه مبارک رمضان و با توجه به ضرورت توجه هر چه بیشتر به عرضه مواد غذایی سالم در راستای حفظ و تامین سلامت روزهداران، به صورت ضربتی از تعدادی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی از جمله نانوایی و آشفروشیهای سطح شهرستان بازدید کردهایم.
قاسمی ضمن بررسی وضعیت بهداشت محیط اماکن مورد نظر، توصیههای لازم در زمینه لزوم استفاده از ظروف یکبار مصرف گیاهی در آش فروشیها و رعایت قوانین و مقررات بهداشت محیط به منظور حفظ سلامت مردم را به متولیان متذکر شد.
وی تصریح کرد: استفاده از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی موجود، به دلیل آزادسازی مواد شیمیایی سرطانزا در مواد غذایی داغ، از مدتی پیش در اماکن عرضه مواد غذایی داغ از جمله آشفروشیها ممنوع شده و علاوه بر نظارت بهداشت محیط در این مورد، شهروندان میتوانند به عنوان یک اقدام پیشگیرانه، برای خرید اینگونه مواد غذایی، یکی از ظروف تمیز و در دار آشپزخانه منزل را با خود به همراه ببرند.
رئیس شبکه بهداشت شهرستان جم ابراز داشت: در تمام شهرها و روستاهای جم شاهد ارائه خدمات مطلوب و بهینه به مردم هستیم و تلاش برای بهبود وضعیت بهداشتی در این شهرستان توسط تمام مسئولان و کارکنان شبکه انجام میشود.
قاسمی از خدماترسانی بهداشتی و درمانی به 52 هزار نفر در شهرستان جم خبر داد و تصریح کرد: بیش از 52 هزار نفر از جمعیت شهری و روستایی شهرستان جم از خدمات خانه بهداشت و مرکز بهداشتی بهرهمند هستند.
وی از فعالیت 22 خانه و مرکز بهداشت در شهرستان جم خبر داد و اذعان داشت: این تعداد مکان بهداشتی در کنار بیمارستان توحید شهرستان جم به امر خدماترسانی به مردم اهتمام دارند.
این مسئول در پایان یادآور شد: باید دست به دست هم دهیم و با فرهنگسازی در مسیر رشد و اعتلای بهداشت شهرستان اهتمام ورزیم.
انتهای پیام/ن20/د1000