به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، محمود حسینپور در کارگروه سلامت و امنیت غذایی که در سالن اجتماعات استانداری هرمزگان برگزار شد، گفت: طرح تشدید نظارت بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی از ابتدای ماه مبارک رمضان در سراسر استان آغاز شده است.
وی با اشاره به بازرسیهای سرزده از اماکن تهیه و توزیع مواد خوراکی افزود: از آغاز ماه مبارک رمضان 2 هزار و 200 بازدید توسط کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط در سراسر استان هرمزگان از اماکن تهیه و توزیع مواد خوراکی انجام گرفته است.
رئیس مرکز بهداشت هرمزگان ادامه داد: با توجه به بازدیدهای صورت گرفته توسط بازرسان بهداشت محیط از اماکن 62 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی شامل رستوران، نانوایی، رستوران، خواربارفروشی، قنادی و اغذیهفروشی در استان هرمزگان تعطیل شده است.
حسینپور بیان داشت: 71 مورد تخلف بهداشتی نیز به مراجع قضایی معرفی شدهاند، یک هزار و 35 کیلوگرم مواد خوراکی و آشامیدنی غیر بهداشتی نیز معدوم شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی هرمزگان افزود: داشتن کارت بهداشت الزامی است به دلیل اینکه با معاینات و آزمایشات بیماریها مشخص میشوند و همه متصدیان و کارگران اماکن تهیه و توزیع مواد خوراکی و آشامیدنی باید کارت تندرستی داشته باشند.
همچنین بهداشت محیط و بهداشت فردی از مواردی است که بسیار مورد توجه بازرسان قرار میگیرد.
حسینپور با اشاره به مشارکت مردم در معرفی اماکن غیر بهداشتی بیان داشت: مردم با مشاهده تخلف بهداشتی در اماکن تهیه و توزیع مواد خوراکی و آشامیدنی سریع با ستاد فوریتهای سلامت محیط با شماره 2226666 از سراسر استان تماس حاصل کرده و مورد تخلف را اعلام نمایند.
انتهای پیام/صا30/ط4000